Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
iP2G, 3G, 3GS, 4, 4S, iP5, iP5C, iP5S, iP6S+, iP7+, iPX, Xs Max 256GB
Mac mini, MacBook, MacBook Pro Touch Bar
iPod nano, Time Capsule, Apple TV 4, iPad Pro

"
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm

0XEEr píše:Taky max spokojenost, konkurence se muze jit zahrabat.
vzhledem k tomu, ze to funguje pouze na iOS, zatimco konkurencni Viber je k dispozici i na Androidu, cimz znacne, alespon v mem pripade, rozsiruje pocet prijemcu plus volani zdarma
Ale je pravda, ze s ostatnimi iOS people pouzivame hlavne iMessage.
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
"

Manželka má stejný telefon, stejného operátora O2 a šlape jí to jak má, moje ID je najednou nežádoucí
Nemáte někdo tip jak to napravit, já už zkusil i nové ID, nové heslo a nevím co všechno a pořád nic !!!
z(tečka)fikackova(zavináč)gmail(tečka)com. Budu se těšit 

mrzic píše:Já jsem to pochopil, proto jsem Ti odpovídal, že to jde pouze na email.

krankenwagen píše:Zo vcera mam dost zlu skusenost, pisal som s kamaratom vo Francuzsku cez iMessage, no jemu tam medzitym vypadol net, a ja som posielal dalej (stale ukazovalo modre Odoslat, bolo napisane iMessage), a na klasicku sms sa mi to preplo az po 4 odoslanej sprave, cize som poslal 4 obycajne smsky do Francuzska :/

Nasledne som skusil video a uplne super, dokonca aj hned preslo. Takze spokojnost

Za každou radu budu rád. Díky
... víc lidí totiž nemá iPhone s iOS5

brco píše:Neda. Druha chyba je v tom, ze idem pisat spravu, vyberiem kontakt a ked ma iMessage tak mi to hned ukaze. Ale, ked si s danym clovekom pisem a on sa potom napriklad odpoji z WiFi, tak mi to stale ukazuje iMessage a az ked poslem spravu a oznaci ju ako textovku zistim, ze uz neposielam iMessage.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé