Dají se někde splašit takovéhle programy?

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

AleRx8 | pon led 02, 2012 2:12 pm

Zdravím, jelikož jsem se stal hrdým majitelem Touche, tak bych rád věděl, jestli existují nějaké programy, které dokáží toto:

1) Přehrát online seriály (Jak jsem poznal vaši matku, Teorie velkého třesku, Top Gear a jiné)

2) Komfortně stahovat z uložto a podobných serverů třeba videa a následně je přehrát, i kdyby byly třeba v avi

3) Wifi telefonování na normální mobily buď úplně zadarmo, nebo s možností zaplatit si kredit z normálního telefonu třeba přes sms (z Nokie 5130)

Samozřejmě ne všechno dohromady :D Můžou to být aplikace z appstore i Cydie. Děkuji všem za rady :)

Kubec19 | pon led 02, 2012 2:18 pm

1) netflix-app store ale neviem ci nebudes musiet pouzit proxy 2) safari download manager-cydia 3) viber-app store ale to si niesom isty

Uživatelský avatar Majky_ | pon led 02, 2012 2:20 pm

Re: Dají se někde splašit takovéhle programy?

Na volání by se dal použí i Skype (Appstore) - nabiješ si kredit a voláš.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar rony | pon led 02, 2012 3:08 pm

AleRx8 píše:1) Přehrát online seriály (Jak jsem poznal vaši matku, Teorie velkého třesku, Top Gear a jiné)

iTunes Store sekcia TV shows, najlepsie americky Apple ID s nadotovnymi Gift kartami.

AleRx8 píše:2) Komfortně stahovat z uložto a podobných serverů třeba videa a následně je přehrát, i kdyby byly třeba v avi

Na pocitaci stiahnes, dostanes do iTunes a zosynchronizujes. Naco blbnut priamo v ipode?

AleRx8 píše:3) Wifi telefonování na normální mobily buď úplně zadarmo, nebo s možností zaplatit si kredit z normálního telefonu třeba přes sms (z Nokie 5130)

Skype?
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

AleRx8 | pon led 02, 2012 3:33 pm

Díky za odpovědi, Netflix v appstore nemám. Asi tím, že mám cz účet. Safari download manager ještě není na ios 5. Viber by mi seděl, ale dá se s tím volat pouze uživatelům. Jelikož snad nikdo z mého okolí nemá smartphone (vesnice, no...) tak je to pro mě nepoužitelné :(

Na skype se dá nabíjet kredit i mobilem smskou? Já myslel, že to nejde. U mě je problém, že nemám kreditku, paypal ani nic jiného, jelikož to nemám dovoleno :/ Jedinou možností platby je u mě ten kredit, což ale skoro nic nepodporuje.

Mám český účet a nemám Gift cards. S tím stahováním... Stahovat avi film, k některému ještě i přidávat titulky, konvertovat a čekat na iTunes, až se uráčí pracovat je pro mě moc času. Rád bych si dal stahovat pár filmů když jsem ve škole a pak bych se na ně prostě hned podíval a smazal.

Jinak ty seriály myslím spíš ve stylu nějakého flash enabled prohlížeče, ale nic z toho co jsem zkoušel nefungovalo. Takže na tenhle bod bych se vykašlal :) Spíš bych to stahoval třeba přes to uložto nebo něco jiného.

Uživatelský avatar makatch | pon led 02, 2012 3:45 pm

Na online seriály isto nájdeš nejaké kanály na youtube na odber.
iPod, iPhone and iPad Firmware Download

MacBook Pro13,Early 2011,OS X Yosemite
iPhone6+,64GB,iOS 9beta3
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar rony | pon led 02, 2012 4:27 pm

to platenie smskou je dost neprijemne obmedzenie, us apple id, a skus nakupovat gift karty ale aj to budes mat tazke, kedze svet frci na platobnych kartach (nepouzivaj oznacenie kreditka)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

mefistos | ned led 08, 2012 4:16 pm

taky by me to zajimalo.. safari download manager neni jeste updatovanej na 5.0.. takze zbejvaj jen ty appky z appstore.. muzete nekdo doporucit nejakou je jeich tam tech downloaderu dost.. a kdyz uz za to utratim penize chcy aby to slapalo :) takze jestli mate nejakej tip sem snim:)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone