Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Nic neni jistota, tohle je pro srovnání jiné a můžes se lepe orientovat. Vidíš jak primo fronta postupuje a neomezujes se jen na CR kde se to mnohdy stáčí různě. Myslim že obojí je lepsí než se omezovat jen na jedno. Vím že ma meteoradarCZ jiné jmeno ( jelikož jsem navrhl to jméno já
) a mam obe aplikace, jelikož jsem je nesmazal, lisi se jen v barve ikonky a detailech....

Radar ano, ale jen na male vzdalenosti, je tam také videt ze snimky se nacitajo v malych časovych inervalech, u sat snimku u delsich. Pokud si to spojis jen tak nic Te nezasokoci ohledne počasi. V pondeli jak byl ten vichr a snežení bylo krasne videt jak to postupuje na satelitu a když to zachytil radar, tak zbyvalo v me lokalite už jen 45minut! Na satelitu to bylo videt už večer že se neco žene, ale dle iradarcz logicky jelikož ma mensi zaber nebylo videt vubec nic. Proto jsem moc rád že megaweather mám. Možna ty to nevyuzijes, ale pro mne to je dobré.

soumrak píše:nechcete to vydat jako knihu? Uz by to dalo na par slusnych kapitol

Hodne spolu diskutujeme, každy den hlásí někam počasi, dela různe statistiky, a o statelitnich snímcich a radarech mi toho hodne rekl, jak se tím řídit atd... Je mi uplne jasné že to není vševed. Ale proste v mé lokalite je reálu nejblíže Megaweather a weather live. U tebe to je mozná jinak. Oni ty snimky nejsou bídné, oni jsou na celou Evropu, to je právě dobré že vidíš jak to postupuje z velke dálky
Pro detaily kouknu na iRadarCZ nebo kamkoliv na net..

"

mrzic píše:Toto je WeatherPro http://itunes.apple.com/cz/app/weatherp ... 31159?mt=8
a vyžaduje iOS4.0 a vyšší.
Přesnost předpovědi je podle mě nejblíže reálnému stavu v ČR, ale už dlouho jsem nezkoušel jiné programy, neměl jsem důvod.

Ale to uz se spletli dost.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé