Kdyby jsi vedel za jakých okolnosti jsem odpovidal a z mobilu, tak by jsi nebaziroval nad tím že radar a satelit jsem zamenil. Jelikož si o ikonce trvdil že tam není tak jsem odpovidal na oboji. Ano já jsem trval na radaru jelikož jsem to popletl, ale ty jsi trval na ikonce aniž by jsi se spletl, jen si strilel od boku a nezkousel... Já se k megaweatheru dostal pres jedno zahranicni forum tam bylo automaticky že tam je ikonka. Tak jsem to koupil a koukam je tam. V tu chvili jsi ty tvrdil že tam neni ( aniž by jsi ji mel v tu dobu koupenou ) znovu jsem koukal a byla tam. Až pak jsem četl že by mela byt za priplatek
AD radar versus sat. snimky:
Radar a jeho nepresnost je uvedena ve vlaknu o iRadarCZ, o tom diskutovat nema cenu, satelitni snimek je fotka z vesmíru, tak zkreslení není takove. Ale nebudu se poustet do teto polemiky. Dám Ti radeji priklad.
Často jezdime na motorkach smer Pasov, nebo Linz a jelikož koukam zasto na radar tak parada, bourka se prehnala a najednou vlitneme do bourky....
Jelikož iRadarCZ ma jen CR tak to je trochu nevyzpytatelné, nevidis že se ženou dve bourky nebo oblacnost ktera pri rychlem vetru je na hranicicch treba za 2h nebo drive, nevidis jak se to stáčí. Na satelitních snimcich i zpetne jsme viděli že kdybychom tam mrknuli tak bychom nemuseli zmoknout. Od te doby koukam na obojí když jedu na motorce a temer nikdy jsme nezmokli

Radar ano, ale jen na male vzdalenosti, je tam také videt ze snimky se nacitajo v malych časovych inervalech, u sat snimku u delsich. Pokud si to spojis jen tak nic Te nezasokoci ohledne počasi. V pondeli jak byl ten vichr a snežení bylo krasne videt jak to postupuje na satelitu a když to zachytil radar, tak zbyvalo v me lokalite už jen 45minut! Na satelitu to bylo videt už večer že se neco žene, ale dle iradarcz logicky jelikož ma mensi zaber nebylo videt vubec nic. Proto jsem moc rád že megaweather mám. Možna ty to nevyuzijes, ale pro mne to je dobré.