Notification Center [iOS 5]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Coolman | sob úno 04, 2012 12:54 pm

Právě jsem přešel na iOS 5.0.1 (JB) z 4.3.3. a rád bych nějak využil poměrně hezký nový doplněk Notificcation Center - tedy tu roletku, ve které jsou ve výchozím nastavení kurzy akcií a počasí.

Chci se proto zeptat, zda používáte nějaké aplikace, které do toho Notification center máte integrované. Vím, že na Cydii jsou nějaké zejména na systém, tj. info o iPhonu, SBsettings atd.

Mně by se např. líbil slovník, rychlé zprávy, jízdní řády či RSS čtečka, Flashcards a podobně. Nic takového jsem však nenašel. (RSS čtečka je pro notification center je v Cydii, ale je mizerná).

Snad časem něco začne přibývat. Potenciál Notification Centra je podle mě docela velký a nevyužitý.
Host
Host

Jogr | sob úno 04, 2012 1:17 pm

Re: Notification Center [iOS 5]

Chápu to dobře tak, že ty by si chtěl aby se v notification centru zobrazovali zkratky k aplikacím? Jestli jo tak by asi bylo lepší stáhnout appku na na zvětšení docku a dát to tam, kámoš to má ale nepamatuju si název.

mefistos | sob úno 04, 2012 1:30 pm

https://spreadsheets.google.com/a/mefis ... alse&gid=5 tady mas seznam vsechn widgetu co jsou a co maj vyjit:)

Coolman | sob úno 04, 2012 2:17 pm

Díky, hezkej seznam. Nicméně, jsou to všechno Cydia-aplikace. Spíš jsem myslel, jestli to dokáže taky využívat standardní Apple store aplikace. U některých aplikací mám možnost zapnout, jestli se zobrazí v notification center. Zapnu to, ale nic.

Například Push Reader, Facebook...nic se tam neobjeví. Push mám funkční (ověřeno přes iPusher).

Přeci nejsou jediné 2 aplikace pro Notification Center Akcie a Počasí... :)
Host
Host

Uživatelský avatar Sphyn0x | sob úno 04, 2012 2:41 pm

Bohužiaľ, len zo Cydie.
///M
iPhone expert
iPhone expert

Jogr | sob úno 04, 2012 4:35 pm

Coolman píše:...Přeci nejsou jediné 2 aplikace pro Notification Center Akcie a Počasí... :)

Co se ti na tom nelíbí? Notification centrum je od toho aby shromažďovalo všechny upozornění a aby si je měl pěkně pohromadě. Buď rád že tam je to počasí a akcie. A stejně, myslíš, že by to Apple s tou jeho cenzurou někdy dovolil??

Coolman | ned úno 05, 2012 7:36 am

Nechci tady rozjíždět flame, ale vycházím z toho, že když do toho jdou integrovat 2 aplikace, mohlo by jít i u jiných.

S tou cenzurou to moc nechápu. Když mám aplikaci už jednou v telefonu, tak jaký je z hlediska cenzury rozdíl mezi tím, kde se ta aplikace zobrazí? - Jestli v Notification Center nebo standardně ve svém okně. Pokud vím, tak naopak Apple se inovacím nebrání a po čem uživatelé touží, zpravidla do iOS zabuduje.

VAROVÁNÍ MODERÁTORA:

Vyplň s profil. eRiper
Host
Host

niky79 | ned úno 05, 2012 9:03 am

Jogr píše:
Coolman píše:...Přeci nejsou jediné 2 aplikace pro Notification Center Akcie a Počasí... :)

Co se ti na tom nelíbí? Notification centrum je od toho aby shromažďovalo všechny upozornění a aby si je měl pěkně pohromadě. Buď rád že tam je to počasí a akcie. A stejně, myslíš, že by to Apple s tou jeho cenzurou někdy dovolil??

Je to ot, ale najdi si spravny vyznam slova cenzura.

sima888 | úte úno 28, 2012 5:49 pm

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli nevíte o nějakých dalších aplikací něco jako je WeeSpeeddial který se dají dát do Notification Centra. Díky :)
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone