Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Jen její využití ale vidím jako dost omezené. Neznám nikoho, kdo by používal jakýkoliv telefon jako náhradu za computer nebo navigaci na MTB. Déšť, prach, otřesy atd a telefon je pryč...
To už jsem psal zde že je free včera Aplikace nema fungovat jen jako cyklocomputer. Ale díváš se kudy jsi jel, poridis si zaznamy, doplnit lze mraky veci. Sdilet na webu trasy, jsou tam vychytavky jako live tracking a podobne.
Stáhl jsem si jí a až budu mít kolo ze servisu, tak vyzkuším. Mám ověřenou trasu o které přesně vím kolik měří. Schválně použiju 4 druhy. GPS Go Traxx, cyklocomputer Sigma ROX 8.0, Sports Tracker a toto. Budu zvědav na výsledky.
iPhone 11 Pro Max Space Grey iPhone 6 16GB Silver as reserve MacBook Pro Retina 15" Mid 2014, i7 4x2,5GHz 16GB RAM 256GB SSD + 256GB Jet Drive.
V tom pripade to bude chyba v appce, tea racerovi se stava to same, pospravnu ma GPS fungovat i v locknutem stavu, tak jako u roadbike pro aplikace. Kdo mate tento problem, napiste, prosim, feedback na runtastic, oni na feedbacky davaji a v dalsich updatech chyby odstranuji.
Metalgirl: néé, funguje ok. Uz jsem zjistil, v cem to bylo. To GPS se automaticky vypne, kdyz dam lock, ale to je tim, ze jsem v aplikaci nedal "start" (jakože neodstartoval novy workout). Coz je logicke
Je to záhada, já ikdyž dám novy workout tak se mi vypne, ostatní funguji dobre, dokonce sesterská aplikace Roadbike, včera jsem to testoval, snad mi jednou zafungovala pri zamknutem displeji i Moutain, ale i tak je to nepresne....
Presnost neni dana samotnou aplikaci, ale GPSkou, kde je proste tolerance +/- nekolik metru od polohy, kde se skutecne nachazis. Takze mi to ukazuje treba, ze jedu ne po silnici, ale po autech parkujicich podel cesty. Jinak je potreba nastavit obvod kola, je to v menu senzory, ja mela spatne nastaveny obvod kola a appka ukazovala i o nekolik km najete trasy mene, nez cycklokomputer, jakmile jsem nastavila obvod kola spravne, od te doby se mi delka trasy lisi jen o nekolik metru. I kdyz nepouzivate k appce primo senzory, tak ten obvod kola je dulezite nastavit.
No práve je dána apkou ale tu si nemuzes nastavit, jak často a jak presne má gps logovat u MoutianBike Ti to nedovolí, respektive tam vubec není to nastaveni.