H: Aplikaci na rozpoznání operátora

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

virginONE | čtv srp 23, 2012 1:47 pm

H: Aplikaci na rozpoznání operátora

Zdravím. Existuje nějaká aplikace, která by mi seřadila kontakty podle operátora ? nebo uvést např. k Jménu. Abych při volání, nebo psaní viděl. Pepa o2, Honza T-Mobile atp. ... Hrozně by mi to usnadnilo a pomohlo. Dříve jsem si to udělal přes *33 a všechny kontakty jsem si přepsal, ale dělat opět 250 kontaktů se mi opravdu nechce. Jde mi hlavně o sms, které mám do o2 zdarma, abych zbytečně nepsal a nedoplácel více za paušál, když si můžu do jiné sítě zavolat zdarma. Budu rád za každou radu. Předem Děkuji

Nejspíše jsem to napsal špatně, až po dopsání jsem si všiml, že se zde mají zakládat vlákna pouze o aplikacích, které chci představit. Mohli by jste to tedy prosim zařadit správně.

Píšou se tu i témata, pokud nějakou aplikaci hledáš, akorát se před název tématu dá H, aby bylo jasné, že aplikaci hledáš. MG

frostik89 | čtv srp 23, 2012 5:44 pm

Re: Rozpoznání operátora

celkom by sa to zislo aj mne :) ak nieco najdes podel sa o to s nami
Host
Host

Uživatelský avatar nviper | čtv srp 23, 2012 6:15 pm

Rozpoznání operátora

V Cechach sa cisla medzi operatormi neprenasaju?
Obrázek iPhone 6S 64GB (iOS 9.2) | Obrázek Waze 4.0.1.1 | Obrázek Sygic Europe 15.5.0
Host
Host

Uživatelský avatar Metalgirl | čtv srp 23, 2012 8:17 pm

Re: Rozpoznání operátora

Ano, přenášejí.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone