Find my Iphone na 3G po konci MobileME

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

nuny | pon zář 10, 2012 10:19 pm

Find my Iphone na 3G po konci MobileME

Nedávno šlo jednoduše používat Find my Iphone i na starších 3G. Stačilo aktivovat u daného účtu FMI na nějakém novějším zařízení a pak se na tento účet přihlásit z 3G. Bohužel nedávno MobileME definitivne zaniklo a jelikož na 3G není iCloud tak FMI najednou nejde. Je nějaký fígl jak tento problem obejít ?
Iphone 4 (16GB) s JB + new Ipad 4G (64GB) = oba O2
Přechod z WinMobile na Apple byl jako výměna Fabie za Ferrari.
Oboji začíná na F ale tím podobnost končí.
Host
Host

Uživatelský avatar Metalgirl | pon zář 10, 2012 10:50 pm

Re: Find my Iphone na 3G po konci MobileME

A zkoušel jsi přímo aplikaci, co je v appstore? http://itunes.apple.com/cz/app/find-my- ... 01648?mt=8 to by mělo fungovat. Akorát to není integrované přímo v iphone, ale appka zvlášť.
Utilities
17.09.2014 18:32
Velikost: 11 MB
Cena: US$ 0
Hodnoceni: 4.1508
od 10139 lidí
QR code
Apple
Find My iPhone 4.0
Find My iPhone:

If you misplace your iPhone, iPad, iPod touch, or Mac, the Find My iPhone app will let you use any iOS device to find it and protect your data. Simply install this free app, open it, and sign in with the Apple ID you use for iCloud. Find My iPhone will help you locate your missing device on a map, remotely lock it, play a sound, display a message, or erase all the data on it.

For missing iOS devices, Find My iPhone also includes Lost Mode. Lost Mode locks your device with a passcode and can display a custom message and contact phone number right on the Lock Screen. While in Lost Mode, your device can keep track of where it has been and report back so you can view its recent location history, right from the Find My iPhone app.

Please note that Find My iPhone must be enabled in iCloud settings on your device before you can locate it with this app.

FEATURES

• Locate your iPhone, iPad, iPod touch, or Mac on a map 

• Play a sound for two minutes at full volume (even if your device is set to silent)

• Remotely lock your device with a passcode

• Display a custom message on the Lock Screen

• View recent location history of your device while in Lost Mode (iOS devices)

• Get driving directions to device location

• Remotely erase all content and settings on your device

• Battery charge indicator

New for iOS 9:

• View your current location and the location of your missing device on the same map.

• Cancel a pending erase request if your missing device is offline.

How Your Data is used
When you use Find My iPhone, your device’s location, as well as information about your device and your account will be sent to and retained by Apple so Apple can provide you with the service. Your device’s location is only sent to Apple if you actively request the location of a device or accessory. If you choose to enable the Send Last Location feature, your device’s last known location will be automatically sent to Apple any time your device’s battery reaches a critically low level. Apple retains location information and makes it accessible to you for 24 hours, after which it is deleted.

Supported languages: English, Arabic, Australian English, Brazilian Portuguese, British English, Canadian French, Catalan, Croatian, Czech, Danish, Dutch, Finnish, French, German, Greek, Hebrew, Hindi, Hong Kong Chinese, Hungarian, Indonesian, Italian, Japanese, Korean, Malay, Mexican Spanish, Norwegian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Simplified Chinese, Slovak, Spanish, Swedish, Thai, Traditional Chinese, Turkish, Ukrainian, Vietnamese

REQUIREMENTS
• Find My iPhone 4.0 requires iOS 8 or later and iCloud. You can create a free Apple ID to use with iCloud on your iPhone, iPad, iPod touch or Mac. 
• Wi-Fi or cellular internet connection is required. WiFi-only devices must be connected to the Internet via a registered Wi-Fi network to be located.
VÍCE O APLIKACI
Powered by iPhone.cz
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

nuny | pon zář 10, 2012 11:36 pm

to si nerozumime. Ta aplikace slouží k tomu, aby si mohl sledovat kde jsou ostatní tvé IOS zařízení. Problém je ale v tom jak nastavit, aby tvuj 3G odesílal svou polohu tak aby byl práve v této aplikaci viděn. To se děje pomocí iCloudu na úrovni OS a dříve to chodilo přez MobileMe ....viz můj úvodní dotaz
Host
Host

Uživatelský avatar fijo666 | úte zář 11, 2012 1:58 am

Ahoj, tak potom nie som prvy co si to vsimol. Dneska , resp uz vcera som prisiel na to ze FMI nefunguje na 3G. Pripisoval som to preinstalovaniu IOS, ale ako vidim to nebude v tom.

OT: takze apple cim dalej tym viac sachuje uzivatelov starsich zariadeni.A nuti ich si zaobstarat nove pristoje.

EDIT: A navyse dovie ako dlho uz to nefunguje, keby som nepreinstalovaval soft tak nepridem na to ze to neslape.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar makatch | úte zář 11, 2012 5:07 am

fijo666:
Stále je na tom apple lepšie s podporou ako iné značky.Viď telefóny s wp7.Ani jeden zo súčasných modelov nebude upgradovateľný na wp8.
HTC,Samsung,Sony(androidy)-maximálne jeden,dva upgrady,aj to nie v deň vydania novej verzie os,ale až kým si tam výrobcovia nabastlia svoj balast.
Mám 3Gs a podporu už tretím rokom.
Peace. :)
iPod, iPhone and iPad Firmware Download

MacBook Pro13,Early 2011,OS X Yosemite
iPhone6+,64GB,iOS 9beta3
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

nuny | sob lis 17, 2012 10:46 pm

Podařilo se někomu po konci Mobile Me rozběhat Find My Iphone na Iphonu 3G ?
Host
Host

Jadro | ned lis 18, 2012 12:01 pm

Podarilo. Bracha ma 3G, ja mam 4S. Udelali jsme to tak, ze jsem smazal sve Apple ID ze sve 4S. Pak si do me 4S zadal sve Apple ID bracha. Aktivoval si iCloud u sveho uctu. Pak jsme prehodili Apple ID na me 4S zpet na muj ucet. Bracha si do sveho 3G stahl aplikaci Find my iPhone z AppStore. V PC pak akorat vyhodil moji 4S z Find my iPhone (jelikoz to aktivoval u me, videl i muj iP).

Takze jednoduse receno, u sveho Apple ID musis aktivovat iCloud. A to muzes udelat v jinem iP. 4, 4S, 5 nevim jestli i 3GS. Takze nejlepe najit nekoho v tvem okoli. Mozna by byl ochotny nekdo odsud z fora... Nevidim odkud jsi (jsem na Tapatalku)
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Uživatelský avatar fijo666 | sob pro 29, 2012 12:21 pm

Ahoj Jadro, ja mam na dvoch iPhonoch (4 a 3G) jedno Apple ID. Na iP4 je aktivovany iCloud a funguje na nom Find my iPhone, ale na 3G to stale nefunguje, aj ked su pouzite rovnake apple ID. Cize v podstate by to malo fungovat tak ako si napisal, ale nejde to, skoda
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

nuny | ned pro 30, 2012 3:49 am

To co psal Jarda je podle mne nesmyslny postup. Proc mazat z jednoho telefonu ID ?? FMI do nedavna chodil jen u telefonu s totoznym ID. Pak prisla funkce FMF ale to je neco jineho... Tady je problem jednoduchy - prestalo funovat MobileMe a iCloud do 3G nedostanes. Proto to nejde. Snazil jsem se dostat do 3G ICloud ze cydie a jednak je tma nejaky poskozeny instalak a jednak dle obrazku stejne v tamnim iCloudu chybi volba zapinajici FMI. Tak uz nevim jak to vyresit...
Host
Host

nuny | ned pro 30, 2012 3:54 am

Jeste pro dovysvetleni toho proc Jarduv postup nema logiku a nemuze fungovat. Pro to aby tvuj telefon tedy v tomto pripade 3G byl videt v aplikaci FMI nepotrebujes mit vubec na tomto telefonu aplikaci FMI instalovanu. Aplikace FMI ktera je v appstoru je jen prohlizec poloh telefonu, ktere mas ke svemu uctu prihlasene a ktere maji v systemu povoleno odesilat pres iCloud svou polohu tak aby ji ostatni pomoci aplikace FMI videli.
Host
Host

Uživatelský avatar fijo666 | ned pro 30, 2012 10:36 am

Aha, uz tomu rozumiem. Ako je mi jasne ze treba mat iCloud na to aby to chodilo bohuzial, ked zrusili MobileME. Ale som dufal ze to nejako rozbeham, ale asi nie.

Synchronizovat kontakty a kalendare s iCloudom by sa malo dat rozbehat, videl som na nete zopar navodov, ale polohu to neriesi. Takze je to asi bez sance
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Jadro | ned pro 30, 2012 3:05 pm

Nazdar nuny. Nejsem Jarda, ale Jadro :-) A meles kraviny (sorry). Zpusob, ktery jsem popsal je provereny a funkcni. Jde o to aktivovat ten iCloud ucet. Proto jsem mazal ze sve 4S sve ID. Bracha si do ni nastavil sve ID a v me 4S si aktivoval iCloud. Pak jsme vse uvedli do puvodniho stavu a ted mu funguje Find my iPhone na 3G
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Uživatelský avatar fijo666 | ned pro 30, 2012 4:02 pm

Mne to nejako nefunguje, pre mam v dvoch telefonoch rovnake ID, a v iP4 ide a v iP3G nejde. Jadro a co myslis pod pojmom aktivovat iCloud?
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Jadro | ned pro 30, 2012 8:32 pm

No on nemel vytvoreny ucet iCloud. A v 3G mu ho neslo vytvorit. Takze ho vytvoril v mem.
Ty mas vytvoreny iCloud ucet?
iPhoneHolik
iPhoneHolik

nuny | úte led 01, 2013 3:24 am

Jadro píše:Nazdar nuny. Nejsem Jarda, ale Jadro :-) A meles kraviny (sorry). Zpusob, ktery jsem popsal je provereny a funkcni. Jde o to aktivovat ten iCloud ucet. Proto jsem mazal ze sve 4S sve ID. Bracha si do ni nastavil sve ID a v me 4S si aktivoval iCloud. Pak jsme vse uvedli do puvodniho stavu a ted mu funguje Find my iPhone na 3G

Ok Jadro tak jestlize si si na 4 aktivoval iCloud ucet tak to je v poradku. Jen mi prosim polopate vysvetli, jak se pak na tento ucet v 3G prihlasis kdyz tam vubec iCloud nemas. Pritom odesilani polohy te 3G se dela prave a jedine pres ten iCloud - do nedavna i prez MobileMe ale to uz je KO ?? Diky za odpoved a rad se necham poucit - dokonce priznam ze jsem se pletl a ty jsi borec - prosim popis mi jak to na te 3G udelas.
Host
Host

Jadro | úte led 01, 2013 1:11 pm

Nemam to 3G u sebe, takze to nemuzu overit. Ale co si bracha pamatuje, tak po vytvoreni iCloud uctu si stahl appku (Hledat iPhone) z Appstore. Spustil ji, prihlasil se tim iCloud uctem a od te doby mu to funguje.
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Uživatelský avatar fijo666 | stř led 02, 2013 10:32 am

Ano na svojom ID mam prihlaseny iCloud, samozrejme na tom iP4.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Jadro | stř led 02, 2013 10:45 am

Podle me bys mel stahnout aplikaci do toho 3G z Appstore. Prihlasit se do ni pomoci toho iCloud uctu a pak by to melo behat. Pripadne jeste az budes na www.icloud.com koukat na tu polohu, tak pridat dalsi zarizeni (to 3G), ktere chces sledovat
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Uživatelský avatar fijo666 | stř led 02, 2013 4:24 pm

No len problem je aj ten ze najnovsie verzie FindMyiPhone su len pre iOS5. Ale aplikaciu mam stiahnutu starsiu, ktore este bola funkcna na iOS 4.2.1.

A kde sa tam da pridat dalsie zariadenie? Taku moznost nikde nevidim. Predtym sa mi to tam pridalo automaticky.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Jadro | stř led 02, 2013 4:55 pm

Ja jsem si myslel, ze tu aplikaci tam dostal nejak jinak... Zkusim to u nej jeste zjistit.
Tak pridavat se mozna nemusi.
iPhoneHolik
iPhoneHolik

nuny | stř led 02, 2013 10:47 pm

Prosím Jadro nerozšiřuj tady takovéto bludy !!! To co píšeš nemá ani hlavu ani patu. Aplikace Find My Iphone neslouží k odeslání polohy ale jen a výhradně k prohlížení těch zařízení, která odesílají svou polohu pomocí iCloudu. Stejně tak to, že přidáš na PC do iCloudu zařízení a to je pak sledováno je naprostá blbost. Nevím co tě k takovýmto nesmyslům vede ale není nic jednoduššího než vzít Iphone do ruky a ověřit si to.
Host
Host

Jadro | stř led 02, 2013 10:58 pm

To s tim pridanim je asi blbost, za to se omlouvam. Nicmene za zbytkem si stojim. Protoze brachovi to opravdu funguje na 3G a provedli jsme to tak jak jsem psal. Nikomu to nevnucuju. Snazil jsem se pomoct fijo666.
Tve osocovani je dost zbytecne.

Overit si to bohuzel nemuzu, jelikoz u sebe nemam to 3G, abych to cely vyzkousel a popsal ten postup presne. Takze se snazim to dat dohromady z hlavy a po telefonu s brachou.
iPhoneHolik
iPhoneHolik

nuny | stř led 02, 2013 11:19 pm

Neber si to osobně ale fakt tu nemůžeš takhle blafovat. Máš popletený pojmy a v dobré víře pomoci tu podle mne šíříš falešné naděje. Evidentně máš na mysli tenhle postup : http://jablickar.cz/jak-nastavit-find-m ... arizenich/ ale to ujeuž právě od konce Mobile Me nefunguje
Host
Host

Jadro | čtv led 03, 2013 7:34 am

Ten navod vypada, ze popisuje to, co jsme provedli.
Akorat tedy nerozumim proc by to nemelo jit kvuli zastaveni MobileMe. Vsak kazdy uzivatel dostal iCloud ucet, tedy muze provest to same jen se prihlasi na iCloud ucet ne? Jde jen o to "aktivovat" sluzbu na novejsim zarizeni...

Pokud jsem nekoho uvedl v omyl svymi predchozimi prispevky, omlouvam se.
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Uživatelský avatar fijo666 | čtv led 03, 2013 1:12 pm

To mas pravdku, lenze iCloud mam aktivovany. Ale potrebujem nieco co dokaze odosielat moju polohu do iCloudu a na to zrejme sa pouzivalo MobileMe, ktore uz nefunguje, cize nemam co odosielat polohu.

Dobre cize, funguje to tvojmu brachovi este dodnes, ci nie? :) Pretoze po tom co vypmi MobileMe, tak v iCloude som svoj telefon videl, ale nenacitala sa mi poloha.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

nuny | pát led 04, 2013 1:55 am

Takze jsme se nakonec po xx dnech dopracovali tam co jsem psal od počátku. Kolega Jadro to v dobre vuli pomoci trochu zamotal a uvedl zde postup, ktery platil do doby kdy MobileMe jeste bezelo. Nyni bohuzel jiz tento postup nefunguje. Hledal jsem x reseni a jak jsem zjistil i na zahranicnich forech tak hleda spousta lidi ale asi to bohuzel nejde. To ze Apple takhle naprosto nesmyslne odrizl sve zakazniky od funkce, ktera prokazatelne hardwerove na 3G funguje je bohapusta sprostarna a musim rici ze je to po uroven firmy jakou Apple je. Casto totiz starsi Iphone nafasuje nejake dite v rodine v okamziku kdy si rodic koupi novy model Iphonu a prave funkce Find My Iphone je pro tento okamzik idealni. Bohuzel inzenyri Applu maji jiny nazor :%)
Host
Host

Uživatelský avatar fijo666 | pát led 04, 2013 12:51 pm

Jadro ak je to tak ako pise nuny, tak nevadi, aj tak diky za snahu :)

Hladal som aj nejake alternativy, ale nic funkcne a ak hej, tak pre fw 4.3 a vyssie, alebo len pre 3GS a vyssie.

Idealna by bola aplikaciaktora by vedela priamo s iCloudom komunikovat :/
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Jadro | pát led 04, 2013 1:17 pm

Jeste cekam co mi rekne bracha... Jestli mu to fakt funguje

EDIT: Brachu asi zabiju :-D Celou dobu mi tvrdil, ze mu to jde. Ale samozrejme to tak neni... Takze velka omluva
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Uživatelský avatar fijo666 | úte led 08, 2013 12:27 pm

No skoda :) Aj tak diky za snahu. Kazdopadne pokial to ma rozbehane, tak v iCloude vidi ten iPhone, ale nenajde mu poziciu.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Jadro | úte led 08, 2013 1:28 pm

Jj presne tak
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone