Ne, zdá se, že to nechodí nikomu. Jediné, co jde, že se kurzy aktualizují vedle grafu (aspoň že tak). Zkoušel jsem tam přidávat různé kurzy, všude kde je CZK anebo SKK to kurzy v horních řádcích neukazuje. Mám tam EURCZK=X a USDCZK=X už měsíc a "visí" tam pořád hodnota z té doby. Pokud bych to vymazal, nebude tam ani ta hodnota, jen zadaný název kurzu. Neví někdo, co znamenají ty hodnoty / procenta v zelených polích? Jen se to mezi sebou dá přepnout, ale hodnoty jsou tam nulové. Pro kontrolu správnosti u hodnot vedle grafů jsem si našel tady
http://www.csas.cz/banka/appmanager/por ... eny_ie.xml aktuální přehled kurzů a ty grafy ve Stocks (Burza) s tím docela korespondují, je to cca střední hodnota mezi nákupem a prodejem, ale to tak velký rozdíl není. Podobně to zobrazuje v aplikaci Converter - někdo tu sice tvrdil, že to aplikace stahuje bůhvíodkud, ale já říkám, že i tady je to poměrně aktuální. Otázkou tedy je, proč jedině CZK a SKK nejdou ve Stocks aktualizovat i vpřehledu nahoře.
Teď jsem si všiml, že se ptáš na verzi ve FW2, tak jsem to asi trochu zavedl jinam. Sorry.