Nastavení e-mailu na Centrum.cz pro iPhone 5

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Myšice | čtv led 24, 2013 12:15 pm

Nastavení e-mailu na Centrum.cz pro iPhone 5

Zdravím, jak si nastavím tento e-mail pro operátora T-mobile? Nefunguje mi to ani po řadě různých postupů, které jsem se tady dočetla. Potřebuju radu od někoho, kdo má iPhone 5, e-mail na Centrum.cz a operátora T-Mobile. Díky!

Uživatelský avatar Beavers | čtv led 24, 2013 12:27 pm

Re: Nastavení e-mailu na Centrum.cz pro iPhone 5

Založ si účet na GMail-u, který iPhone podporuje. Tam uděláš všechna nastavení pro to, aby ti do něj chodily maily z Centrum.cz
Nech se inspirovat ve vláknu viewtopic.php?f=13&t=17523&p=567710&hilit=gmail#p567710 , ikdyž je už trochu staré.
Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.
Moderator fóra
Moderator fóra

Myšice | čtv led 24, 2013 12:54 pm

Nechci si zakládat žádný jiný e-mailový účet. Tj. pokud mám pouze e-mail na Centrum.cz, tak to nejde?

Uživatelský avatar Beavers | čtv led 24, 2013 5:13 pm

Já jsem také nechtěl a dneska jsem rád, že jsem to tak udělal. A u chytrých telefonů je to jediná šance, jak bez problémů synchronizovat např. kontakty, o jiných věcech nemluvě. Mám také účet u Centrumu a tenkrát to nijak elegantněji nešlo vyřešit, stále byly problémy s maily. Po přechodu na GMail bylo všechno OK.
Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.
Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone