PRIMA TV [Appstore] Free

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Uživatelský avatar cuting | čtv úno 28, 2013 11:13 pm

PRIMA TV [Appstore] Free

Překvapuje mne, že tady není žádná zmínka o oficiální aplikaci pro programy skupiny Prima, i když vyšla již v listopadu loňského roku. Ale možná se mýlím...

Nyní jsem ji stáhnul, je free a není vůbec špatná. Je tam poměrně dost pořadů, nejenom z produkce Prima , ale i dost zahraničních seiálů a pořadů , dostupné jsou všechny kanály - Family, Cool i Love a je tam i poměrně bohatý archiv pořadů, i když trochu "zakopaný". U vybraného pořadu nebo seriálu je potřeba kliknout dole na "načíst další" a zobrazí se předchozí díly. Jak daleko do minulosti jsem nezkoušel.
Určitě stojí přinejmenším za vyzkoušení. Zkouším zatím přes wifi, jak to chodí na 3G ,to netuším.
Na rozdíl od placené Novy - VOYO je sledování pořadů i archivu zdarma,podobně ,jako iVysilání, což u komerční televize příjemně překvapuje. Stačí jednoduchá registrace na e-mail . Jen chybí živé vysílání ,ale většina pořadů včetně zpráv se objeví brzy po odvysílání.

Prima

Tato aplikace vám umožní sledovat videa z PrimaPLAY. Získáte tedy přístup k veškerému legálně dostupnému video obsahu kanálů Prima family, Prima COOL a Prima love. Kromě seriálových novinek z produkce Primy vám nabízíme také zajímavé zahraniční tituly, dokumenty a aktuální domácí publicistiku. Vedle videí zde naleznete také aktuální TV program všech našich stanic a přehled nejaktuálnějších novinek.

https://itunes.apple.com/us/app/prima/id567669927?mt=8
 Apple hračky 
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar SteveJSF | pát bře 01, 2013 1:35 pm

Re: PRIMA TV [Appstore] Free

Vyšla tuším už v říjnu.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar cuting | sob kvě 18, 2013 7:21 pm

Dnes update . Pridana je podpora pro iPad a take Prima ZOOM. :)
 Apple hračky 
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

ls8 | ned kvě 19, 2013 10:34 pm

Konečně ZOOM :)
It's what you do in the dark that puts you in the light.

fAUSt | úte lis 25, 2014 12:30 pm

Chci se zeptat, naši používají Prima Play poměrně dost, bohužel předešlé 2 updaty tuto aplikaci naprosto pohřbily! Používám iPad mini 1. generace s iOS 6.1.3., psal jsem i vývojářům, kteří slibovali nápravu, která přišla v podobě updatu, kde při každém pokusu přehrát video aplikace spadne, čili se pro mne stává nepotřebnou. Jak to vyřešit? Chci zůstat na iOS 6, je možné udělat jailbrake a pak tam nahrát původní verzi aplikace před updatem? Tu bych ale musel někde sehnat, jelikož iTunes mi ji už přemazalo:(
iPhone 6S 128 GB Space Grey
iPad Mini 2 16 GB WiFi Silver
MacBook Air 13" Early 2014, OS X El Capitan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ls8 | úte lis 25, 2014 12:51 pm

Jak to souvisí s Jailbreakem? Kdybys tu starší verzi aplikace měl v nějaké své záloze, tak bys jí tam mohl nahrát i bez JB. Ale protože jí, jak to vypadá, nemáš, tak budeš muset počkat na update od autora aplikace.
It's what you do in the dark that puts you in the light.

Smrdaky | úte lis 25, 2014 1:10 pm

Fauste, itunes starsi verze aplikaci defaultne hazelo na Windowsu do Kose, pokud jsi kos nevysejpal, najdes tam vsechny starsi verze aplikaci, ktere probehly zalohou... Ve slozce zaloh jsou tak vzdy posledni verze prenesene z iPadu.
Suspect
Suspect

Clon | stř pro 16, 2015 10:25 am

Vcera si ma pani chtela pustit starsi dil serialu Cesty domů III (347) . Pres televizi se mi dany dil vubec nepodarilo najit (jen "rekapitulaci") a uplne stejne jsem dopadl pred iPad. Byla to moje prvni snaha o vyuziti Prima Play a dneska zacinam studovat co a jak. Rekl bych, ze to byvalo zdarma, ale ted mi to pripada, ze pokud si nezaplatim mesicni poplatek, neuvidim nic. Mimochodem jsem dal na iPadu jejich test kompatibility a vyhodilo mi to chybu, ze nemam nainstalovany Adobe Flash - hmm, tak to ani mit nebudu :-)
Vite nekdo neco blizsiho, jak to dneska vlastne funguje? Nebo spis nefunguje - jak jsem cetl v komentarich aplikace Prima Play na AppStore?
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)
iPhonefil
iPhonefil

Uživatelský avatar cuting | stř pro 16, 2015 12:59 pm

Mě osobně funguje na iPhonu po updatu na versi 3,0 naprosto v pohodě. Jediné, co mi chybí přímo v aplikaci je airplay na AppleTV, musí se jít do vysouvacího menu a spustit airplay zrcadlení na Apple TV tam.
 Apple hračky 
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Clon | stř pro 16, 2015 1:47 pm

A dokazal bys najit ten konkretni dil a dokazes jej taky spustit? Jsi tam zaregistrovany nebo mas dokonce predplatne?
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)
iPhonefil
iPhonefil

Uživatelský avatar cuting | stř pro 16, 2015 2:52 pm

Účet tam nemám žádný, takže nejsem přihlášený. A ano, najdu tam jakýkoliv díl většiny pořadů a to bez velkých problémů. Kliknu na oblíbený pořad a nebo seriál a z nabídnutých dílů si vyberu ten požadovaný.
 Apple hračky 
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Clon | stř pro 16, 2015 3:02 pm

Asi to budu muset zkusit na iPhonu. Na iPadu jsou ty dily naprosto totalne rozhazene, takze je to jako hledani jehly v kupce sena. Ja navic ten konkretni dil nenasel vubec. Jen tzv. rekapitulaci, coz je jen asi 5ti minutovy zacatek kazdeho dilu.
EDIT: tak jsem to zkusil na iPhonu a musim rict, ze je to uplne stejne. Takze nejak nemuzu uverit, ze by jsi zkousel najit primo ten konkretni dil.
iPhonefil
iPhonefil

Uživatelský avatar cuting | stř pro 16, 2015 5:05 pm

Rád bych pomohl, ale netuším, jak. Netuším ani, o jaké "rekapitulaci" mluvíš. Na nic zkráceného na 5 minut ani jinak ořezaný díl čehokoliv jsem nenarazil ani v minulosti a ani dnes. Napiš mi, jaký díl čeho hledáš, napiš mi to třeba i do SZ , zkusím juknout.
 Apple hračky 
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone