rony | pát dub 26, 2013 1:38 pm
pozri:
1. baterku ti vymlati aj appka, ktora neustale sleduje polohu - za 4 roky som taku nasiel jednu jedinu - JOJ Pocasie, za 40 minut bol telefon mrtvy a zeravy ako peklo. Taketo appky sa ale prejavia hned. Takze tvoje riesenie? Nepouzivat halabala akukolvek appku aku najdes a chapat, ktore veci v nej mozu vytazovat data alebo ine sluzby.
2. za x rokov, co mam neustale zapnute data sa mi nestalo, ze by nekontrolovane zral data. Jediny raz co som presvihol pausal bolo to, ze som v roamingu odoslal mail s fotkou v prilohe a ten sa neodoslal na prvy raz.
Prepinanie sluzieb ma preslo okamzite ako som zistil, ze to nema prakticky vplyv - tj. bezny rezim prace bez "pojasenych" appiek to nijako neovplyvni - takze mam zapnute data, wifi, bluetooth. Tym padom pada pre mna vyznam SBsettings. Aj tak nevedel po zapnuti Bluetooth zobrazit sparovane zariadenia a AJ TAK som musel liezt do Settings. Takze ak by som aj Bluetooth zapinal a vypinal, tak by som najprv liezol do SBsettings, potom do Settings. Takze teraz mi staci vliezt do Settings. No a WiFi mam aj v Settings medzi prvymi.
Aktualne najviac pomaha DND a ked uz, tak jednym hmatom v settings zapnem Airplane a som v klude celu noc :)
SBsetting je fakt dobry koncept, no nakoniec mi vyslo, ze malo co z neho skutocne vyuzivam.