Už delší dobu vybírám nějakou vhodnou aplikaci pro záznam sportovních aktivit a bohužel stále nenacházím žádnou, která by byla nejlepší.
Vyzkoušel jsem všechny nejznámější a vždy se časem u nějaké vyskytly problémy, kvůli kterým jsem měl sto chutí okamžitě odejít.
Runkeeper - testoval jsem už hodně dávno a proto nemůžu nyní hodnotit.
Endomondo - měl jsem jak na Androidu, tak i na iOS verze PRO. Ovšem časem do verzí PRO přibyla reklama, tuny reklamy i ve webovém rozhraní a člověk byl neustále tlačen pro koupi placeného členství i když si koupil za nemalé peníze aplikaci.
Sports Tracker - má aktuální volba, ovšem podpora a vývoj aplikace je hodně pozadu, webové rozhraní velice pomalé díky Flashi a momentálně jim nefungují vůbec servery a nefungují synchronizace aktivit.
Zvažuji Runtastic, ale po přečtení mnoha recenzí mám strach, že je to tam podobné jako u Endomonda. Člověk si sice koupí verzi PRO, ale i tak je neustále tlačen do placeného členství jak aplikací, tak i webovým rozhraním, i když se mi líbí, že je to jediná aplikace, která je na iOS kompletně v češtině, včetně webového rozhraní.
Jaká je tedy vaše momentální volba a proč?