Clon | sob čer 07, 2014 3:25 pm
Tak jsem zkusil stahnout free verzi, abych zjistil, jestli program neco umi. Bohuzel jsem zjistil, ze free verze neumi zhola nic a vsude jen vyzyva k nakupu full verze. Takze kdyby free verze neexistovala, vyslo by to na stejno.
Pri mem povedomi, ze informace tohoto typu jsou dodnes v CR docela hooooodne mizerne, rikal jsem si - ze by se neco hnulo?
Docela bych se tomu divil, takze nakup aplikace za dve ecka mi bohuzel prijde docela drahy na to, abych zjistil, ze se nezmenilo zhola vubec nic.
Jak jsem snad spravne pochopil, odkaz sem dali autori samotni.
Bylo by tedy mozne alespon jedinou funkci zapnout, abych nabyl dojmu, ze by to snad mohlo fungovat?
A jeste by me strasne zajimalo, odkud berete zobrazovane data a jak by mela fungovat jejich aktualnost. Od samotnych uzivatelu??? Co tam zadam sam, to uvidi ostatni?
TMC v CR je dodnes tragicke, takze se mi vubec nechce verit, ze by toto mohlo byt lepsi.
EDIT: snazim se vypatrat nejake informace o teto aplikaci, ale zda se, ze jste tajemni jak zaklety hrad v Karpatech. Ani na vasich strankach neni prakticky nic. Jestli si myslite, ze vase aplikace "je dobra", meli byste informaci zverejnit mnohem vic. Jinak je to pro me porad "zajic v pytli".
A taky se mi libi, ze k cene pristupujete jako Apple - 1dolar = 1euro.
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)