H: plánovač tras

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Smrdaky | ned čer 15, 2014 11:33 pm

H: plánovač tras

Plánovač tras pro ios

Co prosím dnes používáte na plánování trasy, s více zastávkami?

jako něco takového? http://www.smartmaps.cz/navody/windows- ... navigator/

Abych si mohl zadefinovat třeba 5-8 adres a našlo mi to optimální trasu, viděl čas dojezdu k 5té či mohl zadat ke každé adrese DELAY (tj. Jak dlouho se zdržím)...

Existuje něco na tento způsob??? Má nějaká navi tento feature, třeba tomtom??? I když tam je zase asi placené dopravní informace (co mají apple mapy a google mapy zdarma...)

Může to být klidně online only (nepotřebuji offline a mimo čr)...

Tohle měl před 10 lety na webu škoda auto, já řeším ios app a ne webovou...

Díky za jakýkoliv nápad...
Suspect
Suspect

Uživatelský avatar SteveJSF | pon čer 16, 2014 5:33 am

Re: H: plánovač tra

Zkus mrknout na webový plánovač od Michelinu. Nevím, jestli to všechno umí, ale je to prostě jen tip na vyzkoušení.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Byp | pát čer 27, 2014 12:06 pm

Re: H: plánovač tras

Navigon umí několik cílů, ale neumí řešit problém obchodního cestujícího, naviguje podle toho jak to zadáš. Také neumí zadat "zpozdeni" jak jsi to nazval. Ale trasa jde ulozit a pak podle ni jet.
Host
Host

Smrdaky | pon čer 30, 2014 11:20 am

Re: H: plánovač tras

Rozumim, takzev poradi jak si to zadam me to naviguje napric republikou :-(

Ja ted nevim, zda to umel ten skodovacky routeplanner anebo PC Navigator (7 DVD a bezesva mapa Evropy) do Windows i Linuxu, myslim ze slo dokoupit u mosty pro kamionaky... Mozna ze se to prodavalo i pod navigone znackou, zedy pokud to neni to same, delal to cesky vyrobce z Prahy mapfactor ...

To je takovej problem, udelat naplanovani vice tras - treba pro navstevu vice pratel nebo tech zastupcu obchodnich atp.?

Anebo userove v ios zvladnou jen jednu cestu a tedy neni poptavka? Navigace Apple - to se netrefi navigovat uz vubec :-( jedina vyhoda je, ze to beha na pozadi a ted o vikendu mi to normalne zamklo obrazovku a to bylo na 5V nabijeni a zadne nastaveni jsem neobjevil - a to je rok 2014 a prvni navigaci jsem mel v 2002 - garmina...

A co android? Ten neznam uz vubec... Taky zadny routeplanner?

Diky...
Suspect
Suspect

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone