Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Program pro streamovani hudby z pocitace do iPhonu, znamy z Installeru pro FW 1.1.4, nyni oficialne na AppStore pro FW 2.0. Prvnich 100.000 uzivatelu zdarma, pak bude stat $3.99. Momentalne jeden z nejlepe hodnocenych programu v AppStore (4.5 hvezdicky).
Tak jsem to taky zkusil, hodil jsem databazi pres iTunes kde se nacetla hudba, pote jsem zapl aplikaci v iphone a vyplnil jmeno a heslo a dal pripojit, jenze to je tak vse, pise to porad pripojovani ke knihovne a nic se nedeje.
Nevite nekdo jak se z tohodle problemu dostat ? dik
Me se treba nejde pripojit doma pres wifi mam nejakej ultra-low-end router a proste to nejede, ani instaler stim nejel. Pres EDGE vse v pohode i rychlost internetu staci. Jinak je normalne ze se to nacita 3-4 minuty
Jinak je to podle me nejlepsi aplikace do Iphonu. Kdyby chtel nekdo nazdilet knihovnu dejte vedet.
Tak potvrzuji, take mi to nejde pres domaci wifi, ale pres net (GPRS na zkousku) to jede v poho. Kdyby nekdo vedel jak to zpojezdit v domaci wifi, budu vdecnej. Dik
Tak dnesni update opravil chybu, ze neslo pouzivat na domaci wifi (tedy aspon me) takze pokud nekdo budete chtit, muzeme si vymenit navzajem sdileni, rad bych vyzkousel kdo bude mit zajem ? PM