H: Aplikace na indoor běh a kettlebelly

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Uživatelský avatar tOplOaDer | pon zář 01, 2014 8:53 am

H: Aplikace na indoor běh a kettlebelly

Zdravím,

chtěl bych se zeptat, za tu někdo nemá zkušenost a neporadil mi s aplikacemi, které hledám.

Jde mi o tyto dvě věci:

1) Aplikace na indoor běh, konkrétně na eliptickým trenažeru, která počítá správně km a čas. Nike+ bohužel nepočítá korektkně a je pozadu a endomondo se vůbec nechytá. Je jedno zda by bylo použití armbandu nebo sportovního pásu.

2) Aplikaci na cvičení s různými programy a seznamem cviků s kettlebelly, jde mi především o nějaké sestavy a ukázky cviků s tím. Používám appku Fitness Pro, která vyhovuje ale o kettlebellu tam není nic.

Předem díky
Host
Host

ls8 | pon zář 01, 2014 9:39 am

Re: H: Aplikace na indoor běh a kettlebelly

ad 1/ Buď by to musela být aplikace přímo spolupracující s tím cvičebním strojem, např. že by data dodávat přes bluetooth. Případně s footpodem, buď bluetooth od Polaru, nebo ant+ od Garmina a data načítat přes jejich sporttester. To funguje na běh v hale nebo na pásu, ale na eliptický stroj nevím, co by z toho lezlo...
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone