aplikace we heart it - ios 8

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

noname | čtv zář 18, 2014 2:01 pm

aplikace we heart it - ios 8

nyní mi nejde tato aplikace, jak je to možné? známé to jde v pohodě.. odinstaloval jsem, znova nainstaloval, aplikace naběhne (kdo zná ví že obsahuje tunu různých obrázků, ale stahovat mi vůbec nejde.. točí se mi kolečko i půl dne a prostě nestáhne se nic...) na ios 7.1.2 běželo vše bez problémů, šlo stahovat.... dělal jsem i restore přes itunes znova nahrál celý systém, poté zase stáhl aplikaci a zase nic... je vada přímo v ní? ale zase blbost aby to někomu běželo na ios 8 a někomu ne....

jinak iOS 8 zklamal.. mizerná výdrž baterie... u 7.1.2 mi to dalo maximálně půl dne nějaké 3-4 hodiny v provozu běžných věcí, už dřív jsem měl problémy, teď ani tohle ne... naráz spadnou i 3 procenta před očima z 52% to klidně spadne na 49, apod...
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone