Jedine iBlackList!!!!
Muzes -
- nastavit nespocet cisel, ktere ti muzou volat ( objevi se jen malinkaty telefonek nahore ) nebo posilat sms ( malinka ikonka bublinky ). nebo se ti taky nemusi zobrazovat nic a ty se cas od casu mrknes do aplikace a telefon muzes nechat na nocnim stolku manzelky....
- nastavis si cas, kdy ses doma a tehdy se ti to automaticky zapne - muzes i nekolik casů behem dne - vis ze chodis na svacino od do, na obed od do, vecer chodis domu cca po 17 hod a doma jsi do rana do 6..... v tu dobu vidis jen malinkate ikonky kdyz ti nekdo vola nebo pise, kterych si nikdo nevsimne...
- ikonu iBlackList na screenu si muzes zmenit treba na kvitecko vcetne nazvu - ja tam mam napriklad FU ( financni urad )
- muzes zaheslovat 2 hesly - 1 heslo te pusti k sms a hovorum - k aplikaci, druhe heslo, ktere sdelis manzelce az po natlaku

napr. 1234 ( navolis si sam ) ti nespusti aplikaci iBlackList, ale napr aplikaci moje banka, cydia..... proste si navolis, co se ma spustit a reknes - "vidis, ja ti to rikal, ze tam nic neni... jen financni urad...!!)
- pocet sms a volani na ikone lze zrusit
- dalsi mnozstvi nastaveni
- je na to cesky preklad, takze je cely v cestine
proste abnormalne perfektni aplikace....! Doporucuju