Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Koupil jsem a hraju si s tím. Největší problém je udržet telefon v klidu - při focení dělá několik snímků a z nich pak skládá výsledek. HDR je lepší, než z vestavěné fotoaplikace. Snímky s vyšším rozlišením (na iP6+ udělá z 8 MP až 32 MP) vypadají dobře. Fotky za špatného světla zatím nenadchly, ale opět - rozhodně je to lepší, než z věstavěné fotoaplikace. Pokud bude zájem, nahodím nějaké fotky.
Snažil jsem se o různorodost prostředí a ukázku různých módů. V archivu není obsažena ukázka HDR videa, k tomu se teprve dostanu. V případě dotazů/námětů pište.
Tak jsem ze zvědavosti zakoupil a z ruky jakž takž, ale na stativu to teprve bude zajímavé HDR se mi tedy moc nelíbí, Snapseed v tomto (podle mě) podává lepší výsledky, ale zoom je fajn a 32mpx také