Movio - Hledejte filmy na večer (Appstore, FREE)

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Bart Art | stř srp 26, 2015 12:02 pm

Movio - Hledejte filmy na večer (Appstore, FREE)

Ahoj, vcera jsem nasel tuhle appku, Movio. Daji se tam dobre hledat filmy podle roku a zanru a i ten design se mi celkem libi. S pritelkyni toho hodne mame zkouknuteho a v tyhle appce jsme nasli uz 2 filmy co se nam libi a nevideli jsme je. Nemam to zatim uplne otestovane, ale krom reklam mi tam nic nevadi. Jeste by tam mohli pridelat vyhledavani podle nazvu filmu a herce ale jinak parada.

Obrázek

Obrázek

https://itunes.apple.com/us/app/movio-find-new-movies-to-watch/id1025836927?l=cs&ls=1&mt=8
Obrázek
iPhone 4 - 32Gb , iOS 4.2.1 JB , Bez PWR Buttonu

Asus K73S 17" :
Intel i5 - 4 x 2,9 GHz
RAM - 8 GB
nVidia 540M - 1 GB ram
Win 8,7 a Mac OS X 10.7.3 Lion
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ls8 | stř srp 26, 2015 2:02 pm

Re: Movio - Hledejte filmy na večer (Appstore, FREE)

Tipuju, že tohle v AppStore dlouho nevydrží. Pochybuju, že pan Michal Němec má licenci pro šíření všech těch filmů...
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Bart Art | stř srp 26, 2015 3:16 pm

Ja nevim hele, jakoze na filmy se tam koukat nemuzes ale proste ti je jen pomuze najit :D
Obrázek

Asus K73S 17" :
Intel i5 - 4 x 2,9 GHz
RAM - 8 GB
nVidia 540M - 1 GB ram
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar rony | stř srp 26, 2015 3:34 pm

vyhybava reakcia. Je mozne tie filmy nasledne POZERAT alebo to "pomoze najst film" znamena len to, ze da tim na nazov filmu, zobrazi obecne info o nom? Alebo priamo na rovinu, appka rovno zobrazi odkazy, kde vsade su kopie filmu?

a nebudem ani ja sugestivny, takze dodam: ak zobrazuje odkazy na kopie filmov, potom to fakt nevydrzi, pretoze je to v priamej konkurencii s iTunes Store s filmami nehovoriac o vlastnikoch prav, ktori nemaju radi ani "pomocky" L-)

nam nemusite vykladat ako velmi je to legalne a ako velmi su nenazrani ani ine obvykle frazy :) ale kludne uved na pravu mieru :)

ak chces tipy na filmy, klasika... www.csfd.cz - a jednoduhce pravidlo - percento hodnotenia.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Bart Art | stř srp 26, 2015 5:43 pm

Linky tam nejsou, nikam nic nevede, jen ti to ukaze proste info o filmu, trailer a herce. Poslal jsem to tu, protoze znam par lidi co ma taky problem najit nove filmy, co zatim nevideli :D Ja csfd pouzivam uz jen, kdyz chci najit filmy podle hercu, coz v appce chybi popravde. Ale jinak se tam da hezky prolistovat spoustu filmu a par jsem jich uz nasel co me zaujalo :D
Obrázek

Asus K73S 17" :
Intel i5 - 4 x 2,9 GHz
RAM - 8 GB
nVidia 540M - 1 GB ram
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar rony | pát srp 28, 2015 6:17 am

Tak potom je aplikacia uplne v poriadku, ide o katalog filmov, v podstate to iste ako IMDB alebo CSFD.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone