Hudba z NASu, přehrávač.

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Uživatelský avatar sharkee | ned lis 22, 2015 10:11 pm

Hudba z NASu, přehrávač.

Prosím o tip na appku, nebo postup, jak na hudbu v m4a, kterou mám na lokálním serveru. Když se přihlásím přes aplikaci k tomu NASu, tak si to stáhni i do offlinu, ale nevidím ji v přehrávači hudby, což bych rád. Nechce se mi ta hudba synchronizovat přes iTunes. Mate někdo tip jak na to? Jaká appka umí scannovat všechny složky a dohledat i tuto offline hudbu a zároveň umí i hudbu z AppleMusic? Na tom NAS mám hudbu z AID, který nemám standardně v iPhonu. Pomůže v tom nějak i Cloud třeba? ITunesMatch nechci, kvuli horší kvalitě oproti m4a. Jde mi jen o alba, která v AppleMusic nejsou, samozřejmě.
sharkee
iPhone11Pro + iPAD2018/iPad mini2WiFi + MBP2018TB + MBA2014 + aTV4 + BeatsSOLO3WL + AirPods2019WC
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar sharkee | pon lis 23, 2015 5:51 pm

Re: Hudba z NASu, přehrávač.

Tak nakonec vyřešeno přes iTunes a AppleMusic v cloudu, což šlo poslat přímo z NASu. Jen je nutno zapnout hudební knihovnu v iCloudu jak v iPhonu/iPadu/iPodu tak v iTunes-
sharkee
iPhone11Pro + iPAD2018/iPad mini2WiFi + MBP2018TB + MBA2014 + aTV4 + BeatsSOLO3WL + AirPods2019WC
iPhone expert
iPhone expert

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone