Fizz Weather

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

scorpi | stř srp 27, 2008 11:31 am

Fizz Weather

V Appstoru se objevil update této skvělé aplikace, tentokrát s možností nastavit teplotu ve stupních Celsia. Již běží v mém IP a nefunkční defaultní aplikace na počasí šla k ledu :wink:

bližší info na stránkách aplikace

screenshot

Obrázek
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

ls8 | stř srp 27, 2008 11:37 am

Re: Fizz Weather

zapomnel jsi dodat ze to stoji $5.99
appstore link: http://phobos.apple.com/WebObjects/MZSt ... 08756&mt=8
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

pajcer | úte zář 02, 2008 8:25 am

a preco mas nefunkcnu default aplikaciu?
nástroj: iPhone 6 & iPad air 64GB no jb iOS 10
iPhone expert
iPhone expert

Pavuk | pát kvě 29, 2009 2:34 pm

U Fizz Weather keď vyberiem pre svoje mesto inu meteo stanicu(je to pod tým "C" v ľavom rohu) tak mam úplne inú momentálnu predpoveď aj teplotu aj tlak aj vlhkosť-nechapem keby tie rozdiely boli +- 1 stupeň al 5 je už viac než dosť. Napr. meteo stanica Bratislava Ivanka mi teraz ukazuje pre Bratislavu polooblačno 10°C tlak 1021,00 a tu pekne leje, meteostanica v Lučenci hlási pre BA tiež polooblačno 16°C tlak 1018,29 a meteostanica v Nitre hlási dážď 11°C tlak 1019,98! Ten kto sa zaoberal tlakom vie že závisí od nadmorskej výšky miesta a momentálneho počasia v danej lokalite. Predpoveď typu bude jasno až polojasno, občas zamračené s možnosťou prehánok a sneženia s teplotou od 5 do 30 °C moc nepomôže to si môžem hodiť kockou a je to presnejšie... :?

Hans_z_ | pát kvě 29, 2009 8:40 pm

Přesně, Pavouk to vystihl správně. Zkoušel jsem hodně aplikací na počasí a žádná, vůbec žádná mi nevyhovuje. Možná ty aplikace fungujou v americe, ale tady v Čechách jsou opravdu nepřesný. Na iPhonu už radši počasí nepoužívám, úplně k ničemu.

Uživatelský avatar rony | sob kvě 30, 2009 8:35 pm

pozrite sa, pocasie na slovensku sa do sveta dostava z tych stanic, ktore ste vo Fizz Weather nasli. Cize aj ked zadate hocaku dedinu, tak principialne jedine udaje, ktore existuju su z tychto par stanic.

Takze ak aj vo Fizz Weather zvolite cojaviem pre Bratislavu stanicu v Liptovskom Mikulasi, tak je to evidentna blbost :-)

Problem teda je len v tomto a nie je to nic neobvykle a da sa to pochopit sedliackym rozumom :-)

VSETKY taketo programy su silne orientacne, nastastie zakladne udaje su pomerne presne a data prichadzaju do sveta pomerne casto (polhodinove intervaly).

Neviem, co presne od podobnych programov ocakavate, ked sa nechcete pocasiu venovat viac, tak sa neda na nic rozumne spolahnut :-)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Pavuk | sob kvě 30, 2009 8:51 pm

moje oudoorove hodinky robia lepšiu predpoveď ako tieto programy :mrgreen:

wolodo | pon čer 08, 2009 1:41 pm

to mas potom dobre hodinky. ja som mal tiez outdoorove hodinky a nic okrem casu neukazovali presne :D ...neskor som aj o tom case zacal pochybovat :)

Uživatelský avatar Beavers | úte dub 27, 2010 8:31 pm

Neví někdo, proč se mi na ikoně FizzWeather usadil červený oválek s číslem 16? Už 4 dny to tak zůstává. Předpokládal bych, že se tak zobrazuje aktuální teplota jako u WeatherIcon, jenomže tam se mi to během dne mění.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Tea Racer | úte dub 27, 2010 8:37 pm

Zkoušel jsem a šlo to pryč. Používám AccuWeather, velmi přesné, ne jako počasí na seznamu :-)
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Beavers | úte dub 27, 2010 8:46 pm

mrzic, omylem jsem smazal tvůj příspěvek, ale odpovím ti: mám 2G a JB mít musím. Je fakt, že první dny po nainstalování aplikace tam ten oválek nebyl.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Gekko gecko | úte dub 27, 2010 9:01 pm

FW vypadá slušně ale já si s defaultním počasím vystačím a přesnost nějak nezkoumám.....na přibližný odhad myslím stačí...je to OT ale pokud dám jako město Praha najde jej to ale za tím se ještě zobrazí Praha 1 a editovat to nelze možnosti nastavení jsou prakticky nulové...,proto možná časem zkusím nějakou tu alternativu třeba Fizz Weather :wink:
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
iPhoneHolik
iPhoneHolik

mrzic | stř bře 30, 2011 7:42 am

Vyšel update, podporuje už retina displej a hlavně kompletně předělané UI.

Momentálně ve slevě za 0,79 ?
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 10.15
iPhone X, iOS 13
Apple Watch 4 Nike+, watchOS 6
Apple TV4
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar Gekko gecko | stř bře 30, 2011 11:34 pm

Jen doplním svůj dřívější příspěvek výše:
Pokud v defaultní aplikaci počasí od apple zadáte Praha najde vám to sice prahu ale po uložení se zobrazuje Praha 1 (že by klementinum? :) ) no já zkusil naťukat Libus tak jak to vidíte a po uložení je už jen Praha obecně takže v pohodě...třeba to někomu pomůže :wink:
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
iPhoneHolik
iPhoneHolik

mik3sh | čtv bře 31, 2011 5:51 am

Používám toto počasí a mohu ho jen doporučit
http://bit.ly/fcD06T

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone