Chyba 0xE800002E iPod touch fw 2.0.2

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

roarbb | sob srp 30, 2008 5:05 pm

Chyba 0xE800002E iPod touch fw 2.0.2

Pri kopirovani akejkolvek aplikacie z iTunes (pc) vzdy windows skonci s chybovym hlasenim 0xE800002E . Vie mi niekto pomoct? dakujem

Screen:
Obrázek

Freddy_cze | sob srp 30, 2008 6:19 pm

Re: Chyba 0xE800002E iPod touch fw 2.0.2

Toto píšou na zahraničních fórech... akorát je to chyba 800001:)

GETTING ERRORS?!?!? 0xE800001 and 0xE800013 WTF!?!?!

Step 1. You get the 0xE800001 because, i actually dont know. But fixing it is pretty simple.
FIX: Change usb port and reboot your iphone/ipod Touch.
If this doesn't work try going into: Control panel->System->Device Manager->Universal Serie Bus Controller->Right click Apple Mobile Device USB Driver and update driver.
If error still accours go to step 2.

Step 2. You get the 0xE800013 error becuase you already have the app. If u for instance have ssh, monkey ball.app to your main applications folder, iTunes wont install the [zakázáno] becuase you already have the monkey ball icon on the springboard.
FIX: Simply delete the .app folder that u have ssh'ed and reboot. This should fix the problem. If it doesn't try to do step 1.

dzankou | sob srp 30, 2008 7:00 pm

...po restarte som mal prazdnu home screen,s ikonou ktoru som nemohol donatahovat: IM+
bola to jedina ikona na obrazovke: ziaden telefon, ipod, mail etc etc .len jedina siva ikona IM+ z AppStore

roarbb | sob srp 30, 2008 7:11 pm

Freddy nic z toho co si mi poradil nefunguje :( A nedaju sa nainstalovat ziadne aplikacie ani nove ani stare vzdy v polovici to spadne s tym istym errorom.

Edit: Chyba vznikala pri upravovani suboru MobileInstallation. Spravil som restore, jailbreak a upravil spominany subor podla prirucky "How install games for iPHONE" a vsetko ide bez problemov :)

Obrázek si zmenši, rozhazuješ layout. Beavers.

MC Mike | stř zář 17, 2008 3:07 pm

hele mám ten stejnej problém, jak to mám vyřešit ?

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone