Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Prosím o radu - Ještě před pár dny mi fungovalo AIM s připojením na ICQ, ale nyní již pár dnů mi to píše tuto hlášku: You must have a network connection to access the AIM network. Porádí mi, prosím, někdo co s tím, kde je chyba, nebo kde dělám chybu? V poslední době jsem ani nic neinstaloval. Nebo to jen ICQ zase bojkotuje ostatní ne-icq programy? Předem děkuji za radu a kdyby toto téma zde bylo, upozorněte mne.
AIM jsem dal pryč, mám Palringo, ale potřebuji, prosím, poradit, jak dostat do Palringa ICQ kontakty, teda jestli to jde. Zatím jsem se tam zaregistroval, ale nikde není nabídka na přidání icq. Vím, že něco dělám špatně, nevím ale co. Děkuji předem za trpělivost.
Palringo nema historiu... a to je pre mna velke minus... Pokial mi nechce ist AIM tak ho vypnem a dam napr. stiahnut maily popripade otvorim safari a potom ide v pohode aj AIM...
Mam AIM a vsetko fici tak jak ma, na starsej verzi fungoval iba cez WIFI a pokial som nema wifi v dosahu robilo mi to rovnake co tebe ale dal som update a funguje aj cez edge/3g _______ AG3NT
Tak to je divny. Mne to takhle slo. A nehazi to zadnou hlasku? Zkousel jsi zda zadavas spravny heslo. Zkus se pomoci stejnych udaju prihlasit na ICQ na http://www.meebo.cz/ . Pokud ti to tam ty udaje zkousne, tak by i v AIM nemel byt problem.
Nevite nekdo jak vyresit problem, kdyz mi nekdo nemuze na AIM posilat zpravy, protoze mu to pise, ze mam IM klient a ten neumi prijimat offline zpravy? Je to problem toho klienta na opacne strane, ze ma tuhle "ochranu" primo v sobe? Diky
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::