Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

... a jak se tedaa daj do toho cydia přidat věci
 ... a jak se tedaa daj do toho cydia přidat věci  diky moc
 diky moc 
 .. aji už sem to syncl.. a teď to přídávání do cydianu.. dal jsem to cos mi řekl pak jsem dal jako první CZ&SK a potom jsem zkoušel na všechno zmáčnout, ale nic
.. aji už sem to syncl.. a teď to přídávání do cydianu.. dal jsem to cos mi řekl pak jsem dal jako první CZ&SK a potom jsem zkoušel na všechno zmáčnout, ale nic 

ale jak to syncnu buď se objevý chyba nebo se ani neukáže že se to synchronizuje. jako by jse to přeskočí.. a když jsem to zkoušel stáhnour přes appstore na ipodu tak normálně sem dal instal ... najelo mi to na plochu a bylo tam asi hodinu loading potom po hodině jsem to zkusil vypnout a zapnou (ipod) a už to tam nebylo zmizlo to.... nevíte někdo důvot ?... diky moc
 ale jak to syncnu buď se objevý chyba nebo se ani neukáže že se to synchronizuje. jako by jse to přeskočí.. a když jsem to zkoušel stáhnour přes appstore na ipodu tak normálně sem dal instal ... najelo mi to na plochu a bylo tam asi hodinu loading potom po hodině jsem to zkusil vypnout a zapnou (ipod) a už to tam nebylo zmizlo to.... nevíte někdo důvot ?... diky moc  a opět :d se omlouvám za ten příspěvek...
 a opět :d se omlouvám za ten příspěvek...Uživatelé procházející toto fórum: Seznam.cz