Obecne je znamo, ze stranky Vodafone Live jsou pri pristupu pres GPRS (EDGE) z mobilniho telefonu zdarma. Potreboval bych se na ne dostat, protoze je zde polozka Poslat SMS zdarma (mam aktivovane SMS gratis). Jak to provest. Jaka je adresa Vodafone Live? http://live.vodafone.com to bere proste jako klasicke stranky...chtelo by to spis nejaky wap prohlizec ne? Poradte...dik
iPhone 7 32GB silver Apple Watch 42mm Sport iPad Air 32GB iPad 2 16GB iPhone 5 32GB white iPhone 3GS 16GB black iPhone 2G 8GB
No myslím že Wap prohlížeč na iPhone není, a neviděl jsem ho ani jako aplikaci na stažení.A nenabízí náhodou Vodafone nějakou aplikaci přez kterou se to dá posílat?Ta by možná šla pustit přez nějaký emulátor.
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar iPhone XS Max, black, iOS 12 Apple Watch 4, black, 44mm
No byla by to skoda, pokud by to neslo. Prece jenom je ta akce az do srpna. Na starem telefonu jsem pouzival java aplikaci, ale na iPhone na 100% nebude
iPhone 7 32GB silver Apple Watch 42mm Sport iPad Air 32GB iPad 2 16GB iPhone 5 32GB white iPhone 3GS 16GB black iPhone 2G 8GB
Resim stejny problem, naivne jsem volal operatorovi a ten vubec nevedel o cem je rec, takze mi poslal SMS s odkazem na stazeni java aplikace, ktery nefungoval.