spachal_tmp | úte dub 28, 2009 5:04 pm
Miluji takovy styl argumentovani typu 'mne se to nelibi, takze to musi byt shit' ;) .. WinVista jsou, pokud jsou spravne nainstalovane a pokud bezi na kvalitnim hw, vysoce stabilni a vykonny operacni system. Tecka. Pokud chcete tvrdit opak, prosim snazte se svoji argumenty take necim podlozit.
Bavime se o soucasne dobe, protoze vetsina argumentu proti, hlavne co se stability ovladacu tretich stran tyce, byla platna v dobe mezi uvedenim a prvnim SP.
Osobne pouzivam Visty od uvedeni az doted (plus nejake testovani beta a RC verzi z MSDN ve virtualnim prostredi pred uvedenim) a zatim mi za tu dobu operacni system na pracovnim pocitaci (cca v prumeru 9 hodin prace denne) ani jednou 'nespadnul', ani jeden BSOD atd.
Je to velmi jednoduche, pokud budete pouzivat os tak, jak byl navrzeny (tj. bezna prace v neprivilegovanem modu, zapnute UAC, podepsane ovladace, neinstalovani ze zvedavosti kazde blbosti, kterou se mi podari stahnout ;), kvalitni antivir & firewall, provadet akualizace atd.), je velka pravdepodobnost, ze budete bez problemu :].
A ano, kdyby to chtel nekdo napadnou nejakym osobnim argumentem proti mne, jsem vuci Microsoftu jako MCPS & MCNPS pozitivne zaujaty :P, ale za vyse uvedenym si stojim :]