zdravim vsechny. docela by me zajimalo, kdo si jakou histroii svych milacku prosel. v kolika letech mel svuj prvni mobil, kolik mu je nyni, jake mel telefony a s kterym a proc byl nejvice spokojen. Samozdrejme, ze nejlepsi je ten posledni - iphone.
Napadlo me to, kdyz jsem videl u Elka, ze uz je na nejakym 16-tym kousku. Zacnu ja. Ted mi je 27. Prvni tel jsem dostal v cca 19 kdyz jsem rozstipnul auto. nemel jsem tel, nikdo nechtel zastavit a nemohl jsem si rychle zavolat sam pomoc.
1) Siemens S35i
2) Siemens S65
lepsi byl samozdrejme S65. icq, email, fotak, barevny dispej, usporadani a trideni kontaktu, pametova karta, ...
Já příští rok oslavím deset let s mobilními telefony Jinak pokud by někoho zajímal krátký komentář k jednotlivým kouskům z mého podpisového vzoru, tak tady je
elka píše:Jinak pokud by někoho zajímal krátký komentář k jednotlivým kouskům z mého podpisového vzoru, tak tady je :-)
Ještě bys do toho komentáře měl doplnit, že už Tě v kapse de facto "tíží" a pomáhá Ti překlenout přestup k DžabloFonu luxusní a nesmrtelná Nokia 8210 ;))))))