Hezký den přeji,
nedá mi to abych se s Vámi nepoděli od své rozčarování ze stran Tmobile. Standartně jako někteří z vás jsem si před měsícem pořídil iPhone 8GB s měsíčním plněním 800kč za cenu 2999,- pri prodloužení smlouvy na 24měsíců. Nebudete tomu věřit, ale měsíc nato šla prodloužit smlouvu moje přítelkyně s tím, že bude mít měsíční plnění 500kč měsíčně čemuž odpovídá cena 5499,- za iPhone 8GB. Na prodejně v Pražské ulici v Liberci ji však nečekaně udělili slevu 4000kč . Odešla tedy se smlouvou na 24měsícu s měsíčním plněním 500kč tarifem bav se a telefonem iPhone 8GB za 1499,- Kč . Nelenil jsem a kontaktoval jsem operátora s tím, jak je možné že za dražší měsiční plnění mám horši cenu. Po týdnu kdy jsem jim volal podruhé a zdělil jim, že celou záležitost zveřejním se mi ozvala zpět operátorka s nabidkou 500 volných minut zdarma. Nakonec mi jak sama říkala "jako zákazníkovi který podal stížnost" nabídla na dva měsíce 250 volných minut a 100sms. Její vyjádření o příčině slevy zaznělo toto "vaše přítelkyně na prodejně vystupovala jako nerozhodný zákazník proto jí byla prodejcem nabídnuta sleva v takové výši aby ji napomohla k rozhodnutí se. Tedy 4000,- na tuto slevu má nárok každý prodejce. Proto tedy nenechte se hned tak ukecat buďte nerozhodní.
Poku by jste tomuto neveřili napište mi email na něj vám zašlu foto smlouvy, naskenuji jí zítra celou aby jste viděli jasný důkaz tohoto nekorektního jednání ze strany T-mobile