to munku : samozrejme ze to neni problem a taky sem tak udelal a az pote zalozil tento topic...jde o to ze z toho co jsem prolezl nabidky operatoru, tak mi ani ten iPhone L ani Vodafone Nabito 700 prilis nevyhovuji.
http://www.vodafone.cz/osobni/iphone/index.htmhttp://www.cz.o2.com/osobni/telefony_a_ ... rices.html - klik na iPhone balicky
k vodafone :nerozumim moc tomu, kdybych si chtel vzit iPhonu u vodafone a ponechat si pausal Nabito 700 priplatil bych si za data Pripojeni na stalo (při koupi s iPhone 3G) musel bych platit 700kc za mesicni pausal + 650kc za pripojeni na stalo ? v tom pripade bych platil mesicne vic jak chci a jeste by byl iPhone za "zvyhodnenou" cenu 11977kc se zavazkem na 6 mesicu, ovsem novy telefon muzu vzit az za rok a neco, blbost....je to na 175min nebo 588sms
k O2 : u toho tarifu iPhone L, bych platil jen 800kc, je v tom ale jenom 120min + 30 sms s tim ze smsky do O2 sou neomezene (ale jen o vikendu) a volani do O2 take neomezene (ale jen mimo spicku a o vikendu) + internet s omezenim 500MB na FUP....
proti vodafone je minuta hovoru o 0,90kc drazsi a sms o 0,31kc drazsi, iPhone ovsem za zvyhodnenou cenu 7895kc coz uz je cena hezka, ale se zavazkem na 24 mesicu !!!
k T-Mobile :na strankach jsem iPhone jiz ani nenasel, proto ocekavam, ze se brzy objevi novy iPhone 3GS a treba prijdou i nove slevy....nema nekdo info kdy by to melo byt ?
to Chaosrx : tvoje kombinace neni spatna, akorat ze potrebuju volat a byt v kontaktu s klientama a ne kazdy ma skype a tech lidi co ho opravdu aktivne vyuzivaji je z meho okoli pomerne malo

omlouvam se za vycerpavajici prispevek, ale docela jsem z toho mimo, opravdu nevim co, je tu jeste moznost, nemenit tarif, ponechat si Nabito 700 a k tomu internet do mobilu pro studenty za 89kc, ovsem tam je limit FUP 100MB a take bez telefonu, coz mi take neprijde vyhodne pokud ten tarif skoro mesicne o cca 200kc provolavam......
jo a u operatoru uz sem byl osobne i u vodafone i u O2, ale rekli mi leda tak to co jsem sem vypsal a z toho prave nejsem prilis moudry