Cerny zada se imho vic hodej k celkovymu designu (cerna + chrom), na druhou stranu bily sou hezci + sou na nich min videt skrabance a otisky. A bily zada nema kazdej (8gb se dela jen v cerny), coz muze bejt taky pro nekoho plus..
s tim ze su na nom menej vidiet skrabance vobec nesuhlasim biela farba mi pride velmi luxusna ale preto som isiel do 3gs black lebo viem ze je to velmi drahy kusok a ja by som trpel keby som na nom videl najaky jasny skrabanec
No toto je môj prvý iPhone,a black som si vybral len kôli vkusu. Mám rad čiernu totiž hodí sa ku každej farbe.čierna a chróm cool. Dávam si záležať na každej drobnosti a black vizerá oveľa lepšie.
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange Apple iPad 32GB Wifi White Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram Apple Keyboard (Wireless) Apple Magic Mouse
jednoznačně černá protože ten kovový rámeček ze předu mi k bílé nějak nepasuje.. ale stejně nejvíc se mi prostě líbí provedení ipodu 2G, plast prostě vypadá dívně
vacky12: možná OT: tak mě teď napadlo, co znamená to slovo "obecná" v názvu topicu? Vůbec mi ten název zní trochu nesmyslně: když odstraním slovo "obecná" (připomíná mi obecnou školu), tak to zní jako "Jaký iphone je pohlednější bílý proti černé?" Logicky mi to nedává smysl. Být tebou tak to přejmenuji a když neznáš význam cizích slov (VS), tak je nepoužívej a piš ČESKY.
White bude hezký tak 2 dny jakmile ho malinko odřeš nebo zašpiníš tak už ne. Ale tak pro managerku do bílé kabelky, by se asi hodil. Pro chlapa asi black.
Koupil jsem si černej, pak se mi strašně začal líbit bílej, uvažoval jsem i nad změnou zadního krytu...
Nicméně jak tu někdo psal tak když je celý černý a svítí jenom ta lišta okolo dipleje, tak vypadá luxusně.
Nyní mám nalepenou nálepku v carbon looku, má vyřízlý otvor na "jablko", takže celej zadek teď vypadá jako z carbonu a svítí jablko krasavec a vypadá víc než luxusně