Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
markus.22 píše:Ok no XP si bere 512 Mb ram...a zvysok mas naco?Na okrasu?Troska si prestuduj ako pracuje vista a 7even s pamatou a potom to ries....
Petrt píše:Mno, když už se tu tak pěkně hádate, tak já uvedu mé zkušenosti...
Na C2D 3GHz a 2GB RAM je Vista nepoužitelná (možná tak na Office a Operu), cokoliv "víc" (Acrobat, SolidEdge, sem tam Corel) se táhne jako sopel. Na 2GB RAM jsem pozoroval často i výrazné zpomalení při blbém copy&paste. Upgrade na 3GB dost pomohl. Nyní mám 6GB RAM a rozdíl v rychlosti Visty/Win7RC nepozoruju vůbec (oba 64bit verze). S 3-4GB RAM si dovolím tvrdit, že jsou oba systémy rychlejší než XP, s 2GB (či méně) nikoliv - a start Win či aplikace nepovažuju za známku rychlosti systému - PC jen uspávám (pak naběhne stejně rychle jako MAC OS) a vážně nepotřebuji spustit aplikaci do 3s. Potřebuji aby mi pak několik hodin jela bez záseku.
Nyní si hraju s h...int...hem a 10.5.7 jede taky jako z praku (na konfiku viz výše). Rozdíl mezi MBP nepozoruju.
IMHO se tu zase hádáme(te) o blbostech. Spokojeného "mekaře" na Win nedostanete a spokojeného Windowsáka na OSko taky ne (má tam aplikace které jinde nejedou, má tam plno her a je spokojený, že to umí ovládat).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé