Poskozeny display?

vše co vás napadne

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Luciesch | sob úno 16, 2008 7:55 pm

Poskozeny display?

Mam pres display pruhy. Bez zjevne zavinene priciny a po totalnim vybiti iphonu... Vodorovne pruhy nebo lehce rozmazane ikony. Absolutne netusim, kde se stal problem a co jsem provedla :-( muzete mi prosim nekdo poradit? Napada me uder ci upadnuti (ac si nejsem vedoma), jak silny by musel by naraz? A pripadne, jak je to s opravou iphone u nas?
Diky...dost me to nastvalo :-(((

Uživatelský avatar tvosi | sob úno 16, 2008 10:20 pm

mno a displej normalne reaguje? zkusilas restore :wink: ?
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

Luciesch | ned úno 17, 2008 9:42 am

Re: Poskozeny display?

Restore jsem nezkousela... Jako novacek si dovolim dotaz: po restore je nutne znovu odblokovat a aktivovat? Nebo tim pouze uvedu do vychoziho nastaveni jiz aktivovany iphone? Ikony a vubec cely display reaguje vyborne, pouze ty pruhy...pozadi je ciste, vypada to, ze je "zasazena" pouze nejaka vrchni vrstva.

Julek | ned úno 17, 2008 10:18 am

no jako nováček nedělej hned vše co tu čteš, projdi si slovníček pojmů ať víš o čem tu vlastně mluvíme, poto až budeš mít alespoň obecný přehled se můžeme bavit dále, takhle by ti tu někdo psal návody které na fóru již jsou.

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Luciesch | ned úno 17, 2008 11:09 am

...blbe jsem se vyjadrila. Forum ctu prubezne celych 14dni co jsem si poridila telefon. Samozrejme v urcitych vyrazech "terminus technikus" plavu, ale myslim, ze obecne se jiz orientuju na foru i v telefonu. Stacilo by mi odkazat me spravnym smerem a nakopnout... Muj puvodni dotaz se tykal displaye - zajimalo me, zda mate nekdo podobnou zkusenost. Vypada to na "rozmazani" pouze svrchni vrstvy LCD, protoze pozadi je stejnomerne barevne a neporusene, pouze ikony jsou rozmaznute do stran. Zda se jedna o HW, SW problem nebo o mechanicke chybu. Vedome jsem s telefonem nikde nepraskla a dispay neni poruseny a vse funguje jak ma - az na ten "esteticky" problem. Diky.

Uživatelský avatar tvosi | ned úno 17, 2008 8:54 pm

ja osobne bych se priklonil k restore, jestlize je pozadi nerozmazane a tyka se to jen systemu tak si myslim ze je to SW zalezitost...Jinak ano po restore je nutno iphone aktivovat, jailbreaknout a unlocknout ale dnes uz celkem jednoduse -> ziphone :wink:
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

Luciesch | úte bře 04, 2008 10:41 am

Tak jsem restore provedla a bohuzel bez pozitivniho vysledku. Respektive se mi potvrdilo, ze se nejedna o sw chybu. Velice dukladnym zkoumanim jsem zjistila, ze levy dolni roh displeje neprileha tesne a na dotek je se pohybuje (klika)... pravdepodobne vadny vyrobek, kdy po odstraneni kryci folie se displej uvolnil a tim i "nejaky" kontakt uvnitr :-( tedy hadam, asi budu muset vymenit celej displej :-( kontakt jsem tady uz cetla. Jinak velice diky za tohle forum...administratorum i prespevovatelum :-)

Julek | úte bře 04, 2008 10:50 am

Moren prodává jeden displej, ozvi se mu myslím že ti pomůže je to hodný kluk :)

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Uživatelský avatar PetrK | úte bře 04, 2008 11:31 am

uz chapu argumenty lidi okolo me, s timhle proste nejde nic jineho udelat nez supky dupky zacvakat opravu

presne tohle jsem uz videl(teda pruhy ne ale to rozmazani a nedosedavajici display), nastesti to znamej mel ofiko od tmobile z nemecka a tam mu to bez vahani vymenili
iPhone 3GS 16GB White
http://iphonehry.cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Vše ostatní