neni to nelegalni urcite, Apple proti tomu bojuje uz tou zminenou zarukou. Mas i takove zeme, ktere zakazuji prodavat ho pouze zablokovany (Francie). Takze Applu nezbyva nic jineho nez vymyslet jak prechytracit hackeri, ale ty si stejne vzdy po nake dobe cestu najdou. Asi 2 mesice zpatky sem cet (uz nevim kde) o tom ze Apple dokonce "koupil" znameho hackera do svych sluzeb, nevim jestli to byl drb nebo ne
myslim ze se ptal spis proto, abyb mu do bytu nevlitl SWAT a neposlal ho na dozivoti cucet jednoduse receno, je dobre vedet jestli jestli tim neporusujeme zakony nebo ne
ja sa nepytam na nazor zakona na zo skaly letiaceho palyho ale na nazor zo skaly letiaceho palyho na zakon (resp. na moje pravo ho zhodit)
bude tam myslim rozdiel paly si bude vykladat moje pravo zhodit ho uplne inak napr. tak, ze take veci nesmiem robit a mal ma predtym skor slak trafit a pod. zakon ma ale pred takym palyho zelanim chrani a mohol by to kvalifikovat ako zamer mi skodit samozrejme s primeranym postihom. Samozrejme postih smerom k palymu by musel prist velmi rychlo