Takže, TommyS ďakujem za odomknutie. Problem je nasledovny. Na pc som nakoniec nainštaloval ten win 7 lebo XP nedokazal rozpoznať windows contacts, a mal som ich vymazane v iPhone (teras su v outlooku takže problem s timto žiaden). Pri zapinani sa ma to po inštalacii win 7 pytalo ktory win chcem zapnuť, tak som daval vždy XP. No dnes ked sa snažim zapnuť win XP, tak po stlačeni ostane len čierna obrazovka. Keby nejde zapnuť 7 tak ho dam opraviť, no u XP sa mi to zatial ani raz nepodarilo. Nejaky napad? Vopred ďakujem

EDIT: A to s timi win, ako dať aby sa spustil ten a ten už netreba riešiť
EDIT 2: Takže znova vyriešene aj toto, win XP mi dnes normalne nabehol. Kto vie čim to bolo...

ale hlavne že ide

takže možte znova lock, ďakujem

EDIT 3: Nechápem to už... Par dni sa to znova stalo, večer som ho zapol. No od včera a dneska už vobec nejde zapnuť... Neviete ako to opraviť?
EDIT 4: Aha, ja som ale debil

teras som to az pochopil... Po vloze i instalacky CD dat Repair az potom, ako to potvrsim enterom a dam F8, ked to najde nainstalovane windows. A nie hned na zaciatku a dostat sa do konzoly... Achjo som to ja ale...

no nic uz to dufam pojde

EDIT 5: Tak predsa to nejde... Teras to piše toto
http://img442.imageshack.us/i/img0023pw.jpg/neviete ako sa toho zbaviť? Alebo nema niekto win xp a nemože mi poslať ten subor?
EDIT 6: Tak to kašlem

mam znova win 7 a už s tim nič nebudem robiť takže lock