cicolably | pon zář 06, 2010 11:11 am
forum kde preberaju aj Samsung Desire
spokojný uživatel píše že mu vadia 2 veci ,toto je ta druha :
2) kolisani/ztrata signalu.. tohle je vec, ktere jsem si za prvni tyden vubec nevsiml (btw byl jsem v Olomouci)
- napr. sedim v obyvaku a mam telefon v ruce a najednou zniceho nic spadne signal treba na 1 carku a nekdy zmizi uplne.. a pak po nejake dobe opet naskoci a uplne plnej, casto mivam podezrele slabej signal i kdyz na jinych telefonech co jsou u nas v byte je furt max. signal (v Praze, kde bych cekal, ze signal bude mozna i lepsi..je pravda ze venku jsem to jeste netestoval)
- docetl jsem se ruzne na forech, ze s tim maji obcas lidi problem a nekdy az takovej, ze jim padaj neustale hovory apod.. mam trosku obavy, aby se to casem jeste vic ,,nezkazilo" protoze za prvni tyden jsem to vubec nezaznamenal, az ted posledni 2 dny se mi to nejakym zpusobem stava..
- uzivatele psali ze reklamaci jim neuznali, ze to pry jen zapoji, promeri, poslou zpatky a reknou ze je to ok... (nikde jsem bohuzel nenasel zadne reseni, ktery bych mohl ja zkusit, krom rad na reset, ktere se mi zdaj neefektivni)
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB