Zdravím, jakož to nováček mám několik pro mnohé nejspíš hloupých otázek. Mnohé jsou jisto jistě zodpovězeny v jiných vláknech.
I přez to všechno si dovoluji založit toto téme s následujícímy dotazy :
- plánuju nákup iphonu (použitého) zatím pokukuji po 3g otázka se má na snadě má ještě v současné době kupovat 3g??
Předem říkám že jediný "dotykový" tel. který jsem vlastnil byl SE w950i poté několik nokii poslední e71
proto věřím že budu rychlostí unešen ale i přezto bych rád slyšel Váš názor
- dále jsem se zde dočet několik vesměs rozdilných názorů na ios rád bych měl v tel. všechny standartní funkce které má ios 4 a výše (nechci plácat ale doručenky, plnohodnotnou fnkc. "blůtů" odečítání znaků atd..) ale zase mám obavy z rychlosti neboť na internetu jsem viděl několik ne příliš lichotivých videi se zminovaným ios 4 x.x otázka proto zní zda tel. 3g zvádne ios 4 x.x popřípadě jaký je ideální
- iphon jsem v ruce vždy držel jen několik chvil proto nemám zažité žádné tvary, rychlost, prostředí ptám se jelikož tel. budu kupovat po internetu a následně se snažit o osobní shledání a násedné předání (nějaké záchytné body jak zjistit aktuální verzi ios a jestli se o iphon skutečně jedná)
- ještě jestli by jste mohli uvést čím Vás iP po koupi například zklamal
- byl bych velice rád kdy byly možné odpovědi k tématu
s tím že mi sem suše plácnete "hledej" mi moc nepomůžete - přeci jen když už si dáte tu práci si to po mě přečíst tak mi věnujte i tu chvilku na odpověď.
- neberte mě jako hlupáka ale jako člověka, který žádá Vaší pomoc a rád by o tomto rozvedl diskuzi, která by se mi v mrtvých tématech nejspíš nezdařila.