Když je tady tohle vlákno tak se zeptám.
Pánové jmenovci, nevadí vám, že musíte rok co rok odpovídat na meteorologické dotazy a ještě vysvětlovat, že vzhledem ke svým zájmům bílé koně nechováte?
Od malinka se na svůj svátek netěším, protože za těch 37 let sněžilo 11.11 asi 2-3x, vzhledem ke svému vzdělání, které se absolutně odchýlilo od vzdělání, kterým bych byl schopen říci, zda bude sněžit nebo ne. Poté vždy výčitky ve škole, od kamarádů, kolegů, rodiny, že sníh nenapadl a já jsem vždy zklamaný a smutný, že jsem tohle přání a vlastně povinnost nemohl splnit. Jelikož jsem většinu života vyrůstal ve městě, tak toho zmiňovaného bílého koně jsem také nikdy neměl a abych opět mohl splnit povinnost příjezdu na bílém koni, netuším, kde si bílého koně zapůjčit, takže i zde musím rok co rok usínat se smutkem, nejen že sníh opět nenapadl, ale ani toho koně jsem opět nesehnal.
Tak co jmenovci, také tento svátek prožíváte s podobnými pocity?
No a teď ještě poslední dvě věci, svatomartinskou husu jsem měl na stole pouze jednou a svatomartinské víno jsem snad ještě ani neochutnal.
Takže vážení tazatelé dokud nebudu 11.11 zásoben propečenými husičkami a vynikajícím mladým vínečkem, tak po mě nechtějte sníh ani koně, taky na vás kašlu...

Jmenovci vše nej
Martin