Blazing: zakladne veci sa nezmenili od zaciatku. Nejde o to ist do podrobnosti. Ide o to urobit sumar toho, co by si mal a mohol nastavit. Ukazat ako sa riesi kniznica medii a ako sa efektivne dostava do telefonu.
Tym ci si to precita ten, co necita = to sa netrapim. Je tu ale viac ludi, ktori si miesto 100 stran o iTunes a iPhone prezru mensiu knizku.
Mam v rukach jednu publikaciu, ktora je vzorom, len je v anglictine a plna aj veci, ktore sa daju vynechat.
Toto je ona
http://www.madaj.net/files/i4.pdfMam metodu: nemam velke plany, mam maly plan. Rozdelil som si ho na kroky. Prvy krok je OSNOVA (kapitoly) ak s tym budem spokojny, tak az potom sa zacne.
Ta knizka ma vyriesit to, co ludi hned nenapadne, ze by mali riesit = cojaviem zaklikat si synchronizaciu. Prejst z myslenia iphone je len akysi usb storage a musim tam nakopirovat subory. Miesto toho prejst na logiku, ze pracujem v iTunes a iPhone je len ciel, kam sa moja praca dostane.
Nevymyslam teda nic nove, mam napr. tamtu publikaciu, ktora sa mi velmi paci svojim konceptom.
votrelec: ja nemam cas vydavat casopis. ale ked zbadam koniec v mojom plane, tak idem do toho. ale len ako jednorazovka. preto by to malo vydrzat aspon tolko, ze este rok po dokonceni tam budu platne veci. Kedze pozname vyvoj od r. 2007, tak take urcite su a nemenili sa. Tie chcem tam zosumarizovat, nepisat siahodlhe texty ale: veci, ktore nemusia hned ocenit len "nadiktovat" a nevysvetlovat dodetailov.
Predstav si, ze mas novy iphone a naozaj prilis o tom nevies - prirucka bude ako tvoj kamarat, co 3 roky s iphonom zije.