iphone jako wifi web kamera

vše co vás napadne

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar creck | stř zář 24, 2008 1:10 pm

iphone jako wifi web kamera

nezkouseli jste ,popripade neexistuje nejaka aplikace ktera by umela udelat z iphone udelat wifi kameru se spojenim na notas ?
Naposledy upravil creck dne čtv zář 25, 2008 12:11 pm, celkově upraveno 1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

pacholek | stř zář 24, 2008 2:30 pm

Re: iphone jako wifi kamera

pokud myslis aby to splnovalo funkci web kamery tak bohuzel.-. neni
EDIT:hm tak sem out:)
Naposledy upravil pacholek dne čtv zář 25, 2008 7:17 pm, celkově upraveno 1

shauriq | čtv zář 25, 2008 7:11 pm

funkce webkamery ale predsa funguje veeelmi dobre.. program qik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar creck | pát zář 26, 2008 5:26 am

mohl by jsi se o tom programu trochu vic rozepsat ? kde ho sehnat,nastaveni atd... ;)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Beavers | pát zář 26, 2008 5:32 am

Pokud myslíš třeba tohle http://www.tuaw.com/2008/01/13/use-your ... s-a-webam/ tak stačilo jen chvíli hledat v Google.
Moderator fóra
Moderator fóra

patofbc | ned dub 17, 2011 1:27 pm

Re: iphone jako wifi web kamera

celkom stara tema
Chcem sa opýtať, existuje niečo take, že keď pripojím iTouch 4 cez kábel k PC tak mi bude fungovať ako webkamera ?

Uživatelský avatar Majky_ | ned dub 17, 2011 2:22 pm

Re: iphone jako wifi web kamera

Používám Mobiola Web Cam, ale nevím jestli pojede po USB. Mám odzkoušeno jen přes Wifi.
Productivity
29.07.2020 07:13
Velikost: 5 MB
Cena: US$ 4.99
Hodnoceni: 1.5
od 8 lidí
QR code
SHAPE GmbH
WebCamera 2.11
Turn your iPhone or iPad into a high quality wireless webcam with microphone. Connect it to a Mac or PC using WiFi connection, and share bright moments of your life that cannot be caught with a built-in webcam or USB camera! Now with sound support on Mac OS and Windows, and flashlight!
"I found WebCamera to be a useful app and plan to use it a lot in the future as a second camera for TUAW TV Live." --TUAW
Mobiola WebCamera is a great way to share what cannot be recorded with a built-in laptop camera, as it is wireless and can be easily moved around. Imagine sitting near the Eiffel Tower, and sharing this magic moment with your friend while giving a virtual tour of this famous landmark. With WebCamera, anything can be shared wirelessly in a simple and fun way.

WebCamera works with various messaging applications, just like a regular USB webcam. It also works with video production software such as Boinx TV, CamTwist, and Camtasia.

WebCamera captures video in three different resolutions: 192x144, 480x360, and 640х480. You may capture either individual frames or the whole video stream.

With the free WebCamera desktop application installed on a computer, WebCamera is plug-and-play ready.

Download free WebCamera desktop to your PC or Mac from www.mobiola.com

REQUIREMENTS:
iOS 5.1 or later
Windows XP 32bit, Vista/Windows 7 32/64bit, Windows10
Intel-based Mac, Mac OS X 10.6 and higher
WiFi connection is required to connect the WebCamera app to the desktop computer; iPhone and computer should be in the same network.
VÍCE O APLIKACI