Sphyn0x píše:Takže nakoniec nemôžem ísť ani ja. Idem k babke
OT : takáto situácia nastane vždy keď sa niečo organizuje .... To ako keď sme sa my, bývalí spolužiaci zo ZŠ dohadovali na stretnutí, z 25 mohlo len 7 a z toho 4 tesne pred stretkom povedali že nemôžu
Ps.: neber si to osobne, nehovorím že klames alebo čo, to bol len taký môj postreh xD
Bol som tam este dobrych 15 minut aj so svojou mladou, zirali sme naokolo po kazdom podozrivom, boli sme neprehliadnutelni. Aj vnutri v Mzone sme pobudli, tak neviem... Dost ma mrzi tento vysledok, cez to vsetko by som sa rad nabuduce stretol, aj napriklad len v trojici, stvorici. Blbe bolo to, ze som na piatu nestihal, pisal som uz pred stretavkou, ze az cca o siestej, a potom sa nevieme najst. Nabuduce dam kludne aj cislo na seba cez PM, nech sa tam najdeme.
preco si sa ale nepozrel na forum, ked som ti pisal? este som aj pod tvoj prispevok napisal, kde sme :) upozornoval som, ze sa na zaciatku STRETNEME pred mzone a potom POJDEME kamsi si sadnut. Takze NEMALO CENU behat hodinu po termine pri mzone!!! ale malo cenu radsej patrat, kde sme sa presunuli. Najma ak som to avizoval, ze takto to bude :))
ale nevadi :) nema cenu sa natahovat o tom, co kto ako kedy preco naco zaco :)) jednoducho vas nenapadlo ist hore do restauracii.
Rony, uprimne - net som kontroloval cez svoju povestnu Nokiu 6303 a na tom malom displeji som si vobec nevsimol, ze mam PM, moja chyba.
Nabuduce kludne zorganizujem stretavku ja, nemam s tym problem. Dost som sa tesil, ze uvidim ludi z fora (aj ked len dvoch-troch), tak snad to vyjde nabuduce. Ked sa konecne dostanem k iPadu 2, nieco spraskame, nech na stretavke nestrasim s archaizmami
iPhone 3G 16GB - FW 4.2.1 - T-Mobile | SwitchEasy CapsuleRebel Case Mac mini Late 2012 - OS X 10.9.1 Potřebujete zvukové podkresy do aplikací a her? Pište PM.