Bohužel, internetové rádio rozhodně není náhradou:
- nutnost být online -> nižší výdrž baterie
- horší kvalita zvuku
- opožděný zvuk
- nejsou k dispozici všechny stanice (!)
Přitom by to vypadalo nádherně:

Co si o tom myslíte?
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
LedBack píše:Ale Apple už FM vložil do svých iPodů (některých), stále nechápu, proč to nepoužít i v dalších zařízeních.
Navíc, i ty nejlevnější mobily mají rádio a iPhone je skoro jediný, který tuto funkci postrádá.
FM je rozhodně tisíckrát lepší než nějaký online stream, který je (jak už jsem řekl) navíc opožděný a vybíjí baterii. Já osobně se signálem ve své MP3 nemám, pokrytí je dobré.
LedBack píše:Ale Apple už FM vložil do svých iPodů (některých), stále nechápu, proč to nepoužít i v dalších zařízeních.
Navíc, i ty nejlevnější mobily mají rádio a iPhone je skoro jediný, který tuto funkci postrádá.
FM je rozhodně tisíckrát lepší než nějaký online stream, který je (jak už jsem řekl) navíc opožděný a vybíjí baterii. Já osobně se signálem ve své MP3 nemám, pokrytí je dobré.
LedBack píše:Stále nechápu, proč mluvíte o tom, že Apple chce ze všeho vytřískat prachy.
Apple je tak finančně vysoko, že po penězích netouží, vždyť se v nich topí.
A hudbu si dnes stejně nikdo nekupuje, protože stáhnout si jí pro vlastní potřebu zdarma z netu je legální!!
LedBack píše:Vy jste švihlý, to se nedá :D
co bych mlel o nakupování hudby, říkám fakt: stahování hudby zdarma JE LEGÁLNÍ!!
Klidně si přečtěte zákon!
A s tím radiem, jen říkám, že Apple nemusí třískat prachy ze všeho, co existuje...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé