Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

eRiper píše:...Jezdím, jak mi zákon přikazuje, vlevo...

rony píše:budem mozno proti tvojmu presvedceniu: nemam sancu rozoznat ako schopny je korculiar a BOHUZIAL u ziadneho korculiara neviem predvidat, ako zareaguje - jednoducho, jeho schopnosti ale aj moznosti sa vymykaju tomu, co som schopny usledovat. Rozhodne by som korculiara na MESTSKEJ komunikacii vykopal prec.

když se potká auto s autem, je to rozhodně menší škoda, než auto X bruslař. 

Jinak jako jo, dle mého názoru by se to nemělo plandat na silnici a už vůbec ne neoznačené, nejde to vidět, neví, kdy to najede na kámen, kdy skončí pod koly. Ale zase ne druhou stranu, problém je ve většině měst v nevyhovujících chodnících, žádné stezky a ani areál, kde by se člověk mohl na bruslích vyřádit. Cesty jsou v mnohem lepším stavu jak chodníky. Zase to člověk musí poměřovat z obou stran a ne být nakloněn jen na jednu variantu. Je to prostě téma na nekonečnou diskuzi. 

Každý svého štěstí strůjcem. 

OT: Sice OT, ale musím opsat ronyho. Jako zodpovědná řidička nemám šanci předvídat chování ostatních řidičů a jak jsou schopni dodržovat pravidla silničního provozu. U žádného řidiče nevím předvídat, jak zareaguje - jednoduše, jejich egoismus ale i možnosti silných aut se vymykají tomu, co by měli na silnicích dle zákona dodržovat. Rozhodně bych řidiče vypakovala z cest pryč. :D

Jirkus píše:Navíc, tohle je jenom teoretické téma.
Nevím no, na bruslích jezdím snad od první třídy, a tak mi to prostě přijde normální – i po silnici. Jako my máme široké cesty a dá se říct i nezatáčkové a málo frekventované. Nejhorší opravdu nejsou auta, ale protijedoucí cyklisti, no... "cyklisti".

eRiper píše:Ale nikdo tady nehovoří o závodech na veřejné komunikaci. Já jen říkám, že nelze označit inlajny za rekreační sport.

Metalgirl píše:Rony, rony, ty sis zase přečetl jen to, co jsi chtěl, ale už jsi nečetl, co jsem psala dále, ach, jak typické.

Jirkus píše:Popravdě, přijde mi to stejně ujeté a nebezpečné, jako kdyby se někdo rozhodl jezdit po silnici na šlapací tříkolce.![]()
S odrazkama!
I na silnici. 

Metalgirl píše:OT:
BTW: Mě taky v manuálu ke kolu píšou, že kolo je pouze sportovní náčení sloužící ke sportu, co včil?

preto to pisu v navodoch k byciklom.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé