Beavers | pon zář 19, 2011 10:22 am
Ten novější model je, jak uvádí, dražší. Myslím, že rozdílů moc nebude. Stejně za pár týdnů nasadí do prodeje zase nový model, zase dražší a kolotoč se točí dál. Tohle je nekonečný příběh. I kdybys viděl mou dva roky starou FullHD TV, tak by sis z obrazu sedl na...židli, možná i na záchod. A při tom to není LED, ale klasická LCD se zářivkou. Tehdy stála tolik, co tebou vybraný model. Před měsícem jsem si koupil do ložnice malou (60 cm) LED Samsung, také FullHD, jsou tam nějaká vylepšení v nastavování, ale v podstatě je to stále stejný princip, jak jej dělá Samsung. Tato TV byla v akci, přestože to je nejnovější model. Stejná, ale starší model, byla paradoxně o 1000 Kč levnější, protože nebyla v akci.
Další věc je, co jsem se dozvěděl od informovaného prodavače, že značení modelů je děláno tak, že např. modelová řada UE46D65XX je shodná a XX jsou kódy prodejců, takže UE46D6500 může mít e-shop, UE46D6530 např. PT-Elektro, UE46D6570 ElectroWorld... atd. Alespoň při bližším pátrání v době, kdy jsem si já TV kupoval, tomu tak bylo. Ten tazatel vychází z informací na e-shopech a zřejmě odtud získal rozdíly v ceně.
Doporučuji ti zavolat na kontaktní telefon e-shopů a informovat se přímo u nich. Mnohdy tito lidé vědí o přístrojích dost, alespoň dle mých zkušeností.
Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.