Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
ls8 píše:Beaversi, chápu, že jsi zklamaný, že se tvůj tři a půl roku starý iPhone porouchal, ale slova jako "vymanil jsem se z područí Applu" (on na tebe Apple vyvíjel nějaký natlak, nebo tě nějak nutil používat jeho produkty?), označování někoho jako iOvce (tedy přirovnání k hloupému a tupému zvířeti), nebo dokonce o někom odvážně tvrdit že je někým zfanatizovaný (jakýkoliv fanatizmus je hodně hnusná věc), to je na jednu stranu fakt srandovní, na druhou stranu mě to docela uráží, protože si to beru celkem osobně.
Metalgirl píše:OT: Když si to bereš tak osobně, v tom případě to mluví za vše....
jackherrer píše:1. na iphonu vyzaduji moznost stahovani videii z youtube, jde to jak s JB tak i s nonJB, jak na tom je mango? umoznuje mango stahovat v nativni aplikaci youtube? je tam nativni aplikace youtube? (vse si mohu zjistit na internetu, ale radeji se zaptem cloveka ktery na podobne dotazy ceka protoze pokud nezna odpoved alespon ho to donuti k zjisteni pozadovanych faktu a treba se neco i priuci kdyz je novacek u noveho OS)
2. v android marketu jsem nedavno videl hru fruit ninja(nebo angry birds uz presne nevim) za cca 80Kc, jak na tom jsou ceny v marketu(nazev?) u manga s porovnani s iOS (cena hry cca 20kc)
Shark NX píše:Beavers ok, ja len uvadzam veci na spravnu mieru. Je pre mna mierne nepochopitelne zatracovat znacku a hovorit nikdy viac iPhone po tom co si vlastnil ich PRVY telefon ... Da sa povedat ze to bol ich testovaci kusok. Robili ho z nicoho. A niekde sa to muselo prejavit.
K tej neinformovanosti ... Este raz opakujem. HTC HD7 bol vydany s WP7 ... Neskor na neho bol vydany update na Mango (WP 7.5) ale nebol vobec vyladeny a obsahoval bug v sprave napajania ktory doteraz neopravili.
A nekomentoval som samotny OS (Ten mi je praveze dost sympaticky a pre mna priatelnejsi ako android alebo symbian) ale podporu vyrobcu. Nikde som nekomentoval kvalitu WP7 ci WP7.5.
Vsetky tvoje prispevky som cital, necital som len reakcie typu tl;dr
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]