Marek | ned dub 29, 2012 1:04 pm
Zdravím. Už si neviem pomôcť. Včera večer mi naskočila na PC modrá obrazovka. Na nej napísane, že mám zresetovať bios. Skúsil som zapnúť pc, no nedalo sa, keď sa zapínal windows tak naskočila znova modrá obrazovka. Tak som zresetoval bios (odpojil od siete, vybral baterku, presunul jumper). Potom som ho zapol, nastavil bootovanie, PC sa zapol, prihlásil a znova modrá obrazovka s tím, že mám opraviť windows. Tak som vložil do pc cd windowsu, dal opraviť, vraj našlo chybu a na opravu je potreba reštart. To som urobil, a po tomto kroku mi už nechcel bios nabootovať ani z cd ani z hdd. Pár krát sa o to ešte pokúšal ale stále naskočila modrá obrazovka. Skúsil som znova pár krát vyresetovať bios, no nepomohlo, a potom z ničoho nič už ani nechcelo zobraziť bios. Proste PC sa zapne, no nezapne sa obrazovka, ani klávesnica ani nič. Skúšal som už veľa krát resetovať bios, vybral som komplet dosku, z nej procak aj ramky, všetko čo ma napadlo no nie a nie nijako ho už zapnúť. Neviete niekto, či by sa s tím dalo ešte niečo urobiť? Ďakujem
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5