Přivítejte nového moderátora fora MaReCeQa.
Co já si ho pamatuju ze začátků, tak to byl dobrej spammer (sorry tak si mi utkvěl v hlavě), ale teď už ví a poradí
Gratuluji!Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Gratuluji!

nejde len o to kto komu koľko radí, ale ide o celkové správanie. To tvoje je niekde uplne inde.
zrovna tohle voleni noveho moderatora vim pac jsem se o tom uz s jednim modem bavil ale to je taky mimo tohle tema...
po vzoru pe.kova ti preju secko nejlepsi k tvojemu novemu postu :-*
a ty mi kecaj prečo mám tam príspevky kde mám

mefistos píše:kdo vital moderatora erippera? prijde mi to dost blby ale budiz....

nezavidim mu jelikoz sem nikdy ani o post moda nezadal ani sem nezadal o jinej post.. tak jako sem mel iphone expert a pozadal sem o jeho zruseni.. protoze tu nejsem pro nejake posty a hodnosi ale sem tu pro to ze me bavi lidem radit a to delam... pokud se nekdo chova arogantne dostane arogantni odpoved.. tot vse:) nechapu co je zavistihodne na virtualni hodnosti.. bud sem clovek chodi usmernovat uzivatele nebo sem clovek chodi protoze tomu rozumi vic nez ostatni, chce a taky radi uzivatelum...
no uz je cas to locknout.
eRiper píše:mefistos píše:kdo vital moderatora erippera? prijde mi to dost blby ale budiz....
Neboj, já o famfáry nestojím. Just sayin ;-)

, k duchaplnostem se vyjadrovat nebudu, ztrata casu 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé