Ahoj všem. jen připomenu, že jsem byl dlouholetým uživatelem iP 3G, 3GS, 4, 4S. Mezitím jsem jednou odešel k SGSII a před časem k SGSIII. Musím říct, že to nejsou špatné telefony a v mnohém úspěšně konkurují iP. Po nějaké době se samsungem Galaxy S III jsem ale pochopil, že takto velký displej se prostě pohodlně používat nedá. Navíc plastové zpracování nevadí a je velmi kvalitní, co je ale špatné je zpracování stříbrného plastového "rámečku". Stačí jeden, dva nepatrné ťukance a hned je to znát. Takže ve finále jsem teď opět majitelem iP4S, tentokrát ale v bílé barvě. Malinký šok mě čekal, když jsem po té malé době používání SGSIII koupil iP4S. Když jsem ho uviděl (zvláště u bílé barvy je to znatelné), zdal se mi displej neskutečně malinky. Po pár dnech ale mohu potvrdit, že jeho velikost je tak akorát, a že u iP5 bude plně dostačující max. 4" displej, vše navíc je špatně. V čem ještě iP strčí SGSIII do kapsy je kvalita a hlasitost reproduktoru, ta je u Samsungu o hodně slabší a horší. Fotky a video již se stabilizátorem u SGSIII lze srovnávat a jsou u obou founů kvalitní. Takže jen tolik můj malý postřeh. Teď již zůstanu věrný iP a snad iP5 překvapí. Hezký den všem