PetrPanV píše:Tak když si myslíte, že jste to nutně potřebovali, tak OK.
Zajímavé, je že exitují mnohem větší fora a takovou ptákovinu nepotřebují.
Taky znam vetsi fora, kde takovy ptakoviny nepotrebuji, ale taky jaky tam byva obcas bordel a jak se kolikrat topicy zvrhnout v debatu o necem jinem.
Tyto opatreni tady nebyly vzdy, ale po situaci, kdy asi nejakemu uzivateli v psychiatricke lecebne povolily internet, a mel pocit nam tady delat "revoluci" a zacal tady zakladat x-vlaken, x-novych uctu a to hlavne v nocnich hodinach, tak se tady zavedli tyto pravidla a od te chvile je pokoj. A pokud si myslite ze mi jako moderatori nad tim jasame, tak presne obracene, pridalo nam to praci co se tyka schvalovani postu a topicu, ale porad je to lepsi nez tady rano prijit a videt tady bordel co tady jeden uzivatel dokazal udelat.
A jak tady piseme nekolikrat, toto je soukrome forum, ktere ma sveho vlastnika, ktery vyzaduje dodrzovani nejakych pravidel, na coz mi jako moderatori dohlizime, vytvorenim uctu s temito podminkami souhlasite. Pokud vam nevyhovuji tak tady chodit nemusite. Holt nekteri berou ze internet je "svobodny" a ze si kdekoliv cokoliv muzou psat a dovolovat. Pokud se uzivatele zde na foru budou chovat slusne a dodrzovat pravidla, tak podobne omezeni nebudou muset existovat. Bohuzel v dnesni dobe uz to neni asi uz mozne, kdyz si kazdy mysli ze si muze kdykoliv,kamkoliv,cokoliv psat a pak tady zacne vykrikovat neco o diktature a omezovani. Nevim komu by se libilo, kdyby k nemu kdokoliv prisel domu a tam si zacal delat co se mu zlibi. Holt na slusne chovani se dneska uz moc nehledeni a nekteri si mysli ze si kdekoliv muzou cokoliv dovolit a kdyz narazi tak akorat vyhrozuji.
Tento odstavec neni urceny konretnim osobam ale takovym vysvetlenim proc to tady tedka funguje jak funguje a beru to za vyresenou vec a myslim ze uz nema potrebu to dale rozebirat.
To Dodiktoval: uz si konecne uvedom ze ti tady nejsme povinni vysvetlovat do podrobna proc co jak je (uzivatele kteri tady v danou dobu byli tak vi o co se jedna), jsou urcite interni veci fora, kterym vas opravdu nemusi zajimat a my vam je nemusime vysvetlovat. Vysvetleno ti to bylo, tak se s tim smir ze to tak je a prestan to tady porad do nekonecna rozebirat.