Já přešel včera a naprostá spokojenost. K práci potřebuju 24 hodin denně funkční mobil, ale pro případ že by to neklaplo klidně vyndám tu nokii ze šuplíku, protože já narozdíl od někoho nahoře žiju bez předsudků a nedělám si ze života peklo, dokud to není nutný

Asi jsem něco hrozně nepochopil, už jsem to někde psal, ale k čemu PWN a přechod do DFU a další věci, který amatéra strašej, já stáhl odbloknutej fw, zmáčknul shift+restore v itunes, ukázal na fw a čekal... takže asi 3 kliknutí.
V čem je tedy lepší si hrát s winpwn a pod.? Telefon volá, itunes s ním pracuje, přehrává co přehrával, youtube pracuje, wifi a net taky, jen mi neodesílá mail, ale to bude nastavením, kámošovi to dělalo i na 1.1.4.
Jediný co mě mrzí je to, že mi nejde registrace ve storu a potřeboval bych we-dict kterej je zadara a na kterej jsem byl na cestách zvyklej, to je všechno.
Nějakou hru jsem stáhl, ještě jsem jí vlastně ani nehrál, moc jich tam zatím není, ale to mi fakt nevadí. Jak říkám, kouknout na nastavení mailu a nějak sehnat ten slovník a je to maximálně super.